Sidor

onsdag 7 september 2016

Polish alcoholic, Yoda

Jag tänkte att jag skulle vara med på Karins Gröna Onsdag idag med ett lack som tyvärr inte finns att få tag på längre. Jag hoppas att ni inte blir alldeles för ledsna över det. Yoda var en del av Polish alcoholics Star Wars-kollektion som var väldigt limiterad. Vissa av lacken finns kvar, men Yoda verkar vara slutsålt. Jag förstår varför.


Yoda är så klart grönt, så där murrigt barrskogsgrönt till och med, aningen svärtad. Dessutom proppfull med flecks som skiftar i alla möjliga färger - blå, guld, grön, orangerött.


Jag använde tre lager för den här manikyren, samt topplack. Det var lätt både att lacka med och att ta bort och torkade fort.
Är ni nyfikna på ett indiemärke kan jag verkligen rekommendera Polish alcoholic. Jag har flera stycken och alla har varit toppen att använda och kommer ofta i väldigt spännande och vackra färger och kombinationer. Det är en höstkollektion på gång om en vecka eller så som jag tänkte spana in.


Jag matchar såklart med en Yoda. Tyvärr har vi inga figuriner med Yoda i huset, underligt nog med tanke på vilken Star Wars-fantast jag delar mitt liv med, så jag fick vända mig till dvd-omslaget till den tecknade "Star Wars: The Clone wars".

Betyg 5/5

Today it's Wednesday and I'm joining Karin at Vacker och underbar for her Green Wednesday, with a polish that unfortunately has been discontinued. As you can guess by a polish named Yoda it was part of a Star Wars collection that was limited. A few of them remains in the shop but Yoda has been sold out. I understand why.
Yoda is a blackened deep green with lots of colour shifting flecks. I see blue, gold, green and oangey red.
This was easy to use and remove and dried quickly. This is three coats and top coat.
If you're curious about indiebramds I can highly recommend Polish alcoholic. I have a few of them and they are very beautiful with exellent qualities and they come in many beautiful colours.
Matching Yoda with Yoda. We haven't got any figurines of him, oddly enough if you consider the Star Wars-fanatic I share my life with, so I matched it with the dvd-cover for "Star Wars: The Clone wars".