Sidor

onsdag 7 september 2016

Polish alcoholic, Yoda

Jag tänkte att jag skulle vara med på Karins Gröna Onsdag idag med ett lack som tyvärr inte finns att få tag på längre. Jag hoppas att ni inte blir alldeles för ledsna över det. Yoda var en del av Polish alcoholics Star Wars-kollektion som var väldigt limiterad. Vissa av lacken finns kvar, men Yoda verkar vara slutsålt. Jag förstår varför.


Yoda är så klart grönt, så där murrigt barrskogsgrönt till och med, aningen svärtad. Dessutom proppfull med flecks som skiftar i alla möjliga färger - blå, guld, grön, orangerött.


Jag använde tre lager för den här manikyren, samt topplack. Det var lätt både att lacka med och att ta bort och torkade fort.
Är ni nyfikna på ett indiemärke kan jag verkligen rekommendera Polish alcoholic. Jag har flera stycken och alla har varit toppen att använda och kommer ofta i väldigt spännande och vackra färger och kombinationer. Det är en höstkollektion på gång om en vecka eller så som jag tänkte spana in.


Jag matchar såklart med en Yoda. Tyvärr har vi inga figuriner med Yoda i huset, underligt nog med tanke på vilken Star Wars-fantast jag delar mitt liv med, så jag fick vända mig till dvd-omslaget till den tecknade "Star Wars: The Clone wars".

Betyg 5/5

Today it's Wednesday and I'm joining Karin at Vacker och underbar for her Green Wednesday, with a polish that unfortunately has been discontinued. As you can guess by a polish named Yoda it was part of a Star Wars collection that was limited. A few of them remains in the shop but Yoda has been sold out. I understand why.
Yoda is a blackened deep green with lots of colour shifting flecks. I see blue, gold, green and oangey red.
This was easy to use and remove and dried quickly. This is three coats and top coat.
If you're curious about indiebramds I can highly recommend Polish alcoholic. I have a few of them and they are very beautiful with exellent qualities and they come in many beautiful colours.
Matching Yoda with Yoda. We haven't got any figurines of him, oddly enough if you consider the Star Wars-fanatic I share my life with, so I matched it with the dvd-cover for "Star Wars: The Clone wars".

12 kommentarer:

 1. så himla snyggt och synd att det inte går att få tag i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det försvann rätt så fort så jag hade tur. :D

   Radera
 2. Men åh.. Det där var ju en riktigt snygging. Kanske tur att det inte finns att få tag på. Ska verkligen försöka hålla mitt köpstopp ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag inte frestar något köpstoppsstopp då. ;D

   Radera
 3. Så fint! Lyckost du som har det! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag grinar inte av sorg direkt. :D

   Radera
 4. Väldigt fint-kan det mörkgröna vara en flirt med träskplaneten Dagobah där Yoda bor? Jag hade nog kallat detta "Endor" efter skogsmånen istället. Jajemen, jag är Star Wars-nörd och stolt över det=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig, Yoda är förvisso grön men inte riktigt SÅ grön. Gissar på Dagobah, men jag kan ha fel.
   Gillar Star Wars jag med, annars hade nog inte de här lacken hamnat hos mig, men mest är jag trekker. Och Star Trek fyller 50 år just idag - hurra!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!