fredag 9 september 2016

Polish alcoholic, Princess Leia

Jag har en del lack i otestade lådan som stått där ett bra tag nu, så jag försöker beta av lite i den otestade högen. Inte för att den är stor, men ändå. Och så har jag åtta lack på ingång också.


Princess Leia är det sista av Star Wars-lacken jag köpte från Polish alcoholic. Det här finns kvar i shoppen i skrivande stund så det är skynda fynda som gäller om ni gillar.
Princess Leia är ett svärtat lila lack med färgskiftande flakies som mest går i lila, rött blått och grönt.


Som vanligt utmärkt att lacka med. Basen kanske är aningen skir bara, så det här är tre lager och topplack. Torkade fort.


Självklart matchar jag med prinsessan som lacket är döpt efter. Vissa andra karaktärer skymtar de också, men så blir det när man matchar med dvd-fodralet till "A new hope".

Betyg 4/5

Princess Leia is a blackened purple polish with colour shifting flakies that shift mostly in red, purple, blue and green. It's the last of the Star Wars-polishes I bought from Polish alcholic, and it's still in the shop as I write this so if you like it - grab it.
Easy to use but maybe a bit sheer so this is three coats with top coat. Dried fast.
Matching with the dvd-cover for "A new hope", so not only do we see the princess the polish got it's name from, but also most of the other characters.

8 kommentarer:

 1. Åh, så vackert=) Jag kan tänka mig Prinsessan, eller ja, General Leia Organa bära detta. Hon är den karaktären som gjorde att jag blev Star Wars-fan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte lite på det när jag tryckte på "publicera". Prinsessa i all ära, men det är lite mer bad ass att hon är general. Brorsan Luke är ju ingen prins heller. Tycker det är bra mycket mer jävlaranamma i att hon tog till sig jedi-kraften och kämpade sig upp i rangordningen. Girl power!
   Jo - jag gillar Leia jag med, men älskade maken ville inte döpa vår dotter det. Tråkmånsen. :D

   Radera
 2. Svar
  1. Det är det. Finare än vad mina bilder kan visa.

   Radera
 3. Svar
  1. Precis som ett lack döpt efter Leia bör vara. :D

   Radera
 4. Riktigt fint lack! (Och bra namn!)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!