Sidor

tisdag 6 september 2016

Zoya, Lake

Det där med säsonger på nagellack är inget för mig. Nu när hösten närmar sig tycker nagellackstillverkarna att vi ska pryda tassarna med murriga höstfärger och juveltoner. Jag däremot längtar efter pasteller, det som brukar förknippas med våren. Antagligen en motreaktion bara för att jag kan.


Lake från Zoya är ett ljust blått krämlack med en aning av grått i sig. Inte riktigt som jag tänker mig en sjö, mer en lite lätt regnanstruken sommarblå himmel.


Pasteller kan ju vara lite pyssliga att applicera och så även detta. Tre lager och topplack blev dock precis så fint som jag ville ha det.


Jag trodde såklart att det skulle bli omöjligt att matcha den här, men se - Lilla E hade pysslat md trolldeg och hushållsfärg och bland annat gjort den här katten som ligger i en kattbädd och vilar upp sig. Och den där kattbädden har exakt samma färg som lacket.

Betyg 4/5

Autumn is approching and the manufacturers of nail polish want us to wear vampy polishes and jewel tones. I have never been much for seasons so that might be why I am drawn to pastels at the moment.
Lake from Zoya is a pale blue with a hint of grey in it. Little E had made this cat with a catbed during one of her crafting sessions, and the bed was the exact same shade of blue as Lake.
Needs a bit of love during application as pastels so often do. This is three coats and top coat.

4 kommentarer:

 1. Det här är ju så himla fint! Och det där med säsonger struntar jag också i. Vill jag har murrigt på våren och neon på hösten så har jag det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Säger hon som mycket väl kan tänka sig blommig sommarklänning mitt i vintern bara hon har tights på sig under. :D

   Radera
 2. Jag är helt med dig-säsonger? Vad ska jag ha det till? Jag går på hur jag känner mig och vad jag har på mig. Med det sagt, väldigt fint lack. Känns behagligt och vilsamt. Hälsa Lilla E att katten är väldigt fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säsonger kan de ha på tv - jag kör utan. :D
   Lilla E hälsar och tackar. Hon tycker själv att den är inte fin, men tack ändå.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!