Sidor

söndag 6 september 2015

A Enland, Incense burner

Ni vet det där när man ser ett lack på bild och bara vet att man måste ha det? Så var det för mig och Incense burner. Nog för att jag känner så inför alla A England-lack, men det här hade jag velat ha oavsett vilket märke det hade varit. Eller kanske inte Mentality...


Överlevde det känslan till nageln då? Nja, kanske inte riktigt. Jag hade hoppats på lite mer och tydligare skiftningar faktiskt. Incense burner är ett mörkt lila lack, nästan svart faktiskt, som skiftar över i brunt en del. I det finns ett fint skimmer som beroende på ljus skiftar i gul, olivgrönt eller magenta. Mest såg jag det dock som mörklila med guldolivgrönt i sig, och det är ju inte fult direkt.


Vad är det med mig och att alltid kladda ner nagelbandet på ringfingret? Nåja, det är lättlackat och jag älskar den fluffiga A England-formulan. Två lager, torkar snabbt. Tyvärr höll det inte så bra på mig, men jag tror det beror på att jag hade oljerester kvar på naglarna efter en rigorös nageloljebehandling inte så jättelångt innan lackning.


Och så råkar det vara så att jag har rökelsebrännare av flera olika slag. Bland annat den här i trä med fina små stjärnor på. Och ungefär precis när jag tog den här bilden upptäckte jag en svart spindel i storlek enkrona i fönstret i yogastudion. Jag gillar inte spindlar...

Betyg 4/5

You know the feeling when you see a polish and have to have it. Me with Incense burner. Or any A England polish to be honest, but this one I would have craved if it had been any other brand as well. Well, maybe not Mentality...
This is a dark purple, almost black and slightly shifting to brown, with a shimmer that shifts from gold to olive green to some shade of magenta depending on light. Mostly I saw it as a dark purple with golden olive green though.
This was easy to apply with two coats and it dried fast. It didn't last well on me though, but I think that can be becasude I had oil residue on my nails from a treatment I had done not to long before I painted the nails, so my fault again. Just like the talent of painting my ring finger cuticles every. single. time.
I own incense burners to match with, several of them actually. Like this one in brown wood with golden stars that I match with today. And just about as I snapped this picture I realised I had a black spider size medium in the window of my yoga studio. I don't like spiders...

12 kommentarer:

 1. Vackert, men kanske inte så pass vackert att jag trillar av stolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde jag skulle ramla av stolen, men jag höll mig kvar. :D

   Radera
 2. Älskar A-England, men det här tror jag att jag hoppar över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om jag inte hade fått för mig att jag "behöver" ha ALLA A England så hade jag hoppat över det här. Betydligt bättre än Gothic-kollektionen.

   Radera
 3. Vackert är det verkligen, men väckte inte så mycket habegär hos mig. Tror det var en gnutta för mörkt för min smak kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag gillar det just för att det ÄR mörkt. :D

   Radera
 4. Snyggt men inte riktigt min kopp te. Känns som att det är mästarprovet för en nagellacks-makare i nyansväg. Lätt att det bara blir tråkbrunt eller odefinierbart mörkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det blir ju inte tråkbrunt så värst ofta. Det hade kunnat skifta lite bättre i färgerna bara så hade jag typ ställt det här på ett altare och tillbett det. :D

   Radera
 5. This one is nice and has a great shift :-D

  SvaraRadera
 6. Jag gillade det, är förtjust i nästansvarta och mörka lack.Detta känns höstigt och fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. YAY! Three of us like it! Jag bara inte tokälskar det.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!