fredag 4 september 2015

OPI, Hotter than you pink

Är det bara jag som tycker det känns futtigt att skriva om nagellack när världen brinner? Ska försöka smälla iväg lite från mitt minimala arkiv och eftersom jag inte tycker det är superkul att blogga just nu, men gör det ändå, så tar vi ett lack jag inte blev så förtjust i.


Älskade maken däremot älskade Hotter than you pink, han påpekade flera gånger hur snyggt han tyckte det var. Och visst, när man ser det i all sin ceriserosa härlighet så är det inte dumt. Problemet, för mig, ligger i det blå skimret som gör att lacket dels känns som en dussinvara, dels gör att det känns daterat. De dåliga vibbarna från 80-talet liksom.


Det var ganska skirt så det här är tre lager, men jag hade behövt fler för att slippa vnl. Inte för att det syns här men på riktigt gjorde det det. Tunna lager dock, för det var inte svårt att få till, och det torkade fort.


Matchar med mina knallrosa solglasögon. För om man gillar Darren Criss så "behöver" man ha ett par rosa solglasögon i sin garderob. Han är så känd för dem att de till och med smög in dem i ett avsnitt av "Glee".

Bildkälla Sunglass Warehouse
Betyg 2/5

It feels kind of superficial to blog about nail polish when the world is in flames. But I will try to empty my very small archive by showing a polish I didn't like too much. My darling husband liked it a lot though and told me so several times. And hot pink isn't too bad, it's the blue shimmer in Hotter than you pink I don't like. It reminds me of the bad parts of the 80's and is also one of those shades I've seen so much of that I'm tired of it.
This is three thin coats and irl I still had vnl. It dried quickly though and was easy to use.
Matching with my hot pink sunglasses. If you're a fan of Darren Criss you might "need" a pair of hot pink sunglasses in your sunglass-wardrobe. He is so famous for wearing them that they were included in an episode of "Glee".

8 kommentarer:

 1. Ett ok lack och visst kan det kännas ytligt att skriva om lack när världen ser ut som den gör, men samtidigt så blir ju inte världen annorlunda om vi inte skriver om lack. Huvudsaken är väl att man bryr sig och gör det man kan för att hjälpa till. Skänka pengar till Röda Korset, Rädda Barnen eller andra organisationer som hjälper flyktingar. Eller om man har möjlighet anmäler sig som fadder till en flykting. Såg på tv om ett sånt program i Växjö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, att låta bli förändrar ingenting alls, det har du helt rätt i. Men jag har svårt att frammana lusten/orken/viljan att skriva om nagellack ibland, eller andra saker i andra bloggen, och när jag mest sitter och är ledsen över vad som sker i världen så blir det extra svårt. Å andra sidan är det ganska skönt att verklighetsfly till andra lackbloggar samtidigt, så det är lite ambivalet det där.
   Abslout ska man göra vad man kan! Skänka en årslön om man kan det. Samla ihop varma kläder och skor som man inte använder och skänka dem vidare, trycka på donationsknappen när man pantar. Många bäckar små.

   Radera
 2. Förstår precis vad du menar, jag gick igång på FB som du kanske såg, blir så irriterad på vissa som tycker att vi bara ska låta det vara....grrr....
  Jag har skänkt pengar och försökt uppmana folk att göra det de också, eller annat om de så önskar, bara man gör något, än att bara är apatisk som jag ser vissa är.
  Fint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskade maken och jag pratade om det igår, vad man kan göra. För mig som inte har någon inkomst finns det tyvärr inte ekonomisk möjlighet att sms:a 100 kronor till någon enda organisation, men NÅGOT kan jag göra. Jag tror att alla kan göra något, om de bara vill och tänker efter.

   Radera
 3. Nä, det här lacket föll inte mig heller i smaken, lite för "fisigt" imho. Jag tror Helena och Ann-sofie är inne på något om "världen" och lack. Man kan göra sitt bästa för att hjälpa på diverse vis men jag tror det inte skadar om man medan håller humöret uppe med något som gör en glad, även om det är något så futtigt som ett lack. Det kanske är det som gör att man orkar med andra svåra/jobbiga saker. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Man måste få ha sin outlet för att orka igenom när det känns jobbigt, även om det som känns jobbigt är en världsbild som rämnar. För mig har den outleten aldrig varit nagellack dock. Det har till och med varit så att nagellack har varit bidragande till den depression jag drabbades av för ett par år sedan och jag har pausat nagelbloggandet både en och tre gånger. Det får ta tid det där.
   Man behöver hitta sin egen grej att göra tills ljusningen kommer. För mig är det faktiskt att läsa. Att försvinna in i en roman är det bästa jag vet.

   Radera
 4. I must admit, I do quite like this colour! :-)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!