Sidor

tisdag 18 augusti 2015

A England, Gloriana

Vad som stör mig? Att jag saknar ett enda lack från Elizabeth and Mary för att kollektionen ska vara komplett. Men Crown of thistles verkar vara slut varenda gång jag har kosing i plånkan, så jag får väl vara utan det ett tag till. Och drömma.


Sist ut av de lacken från kollektionen jag har blir Gloriana. Det lack jag trodde jag skulle kasta mig över först blev som vanligt det sista jag väl målade på. Varför är jag alltid sådan?
Gloriana är ett vackert Englandsrött lack med massor av guldflecks i. Och det är så himlars snyggt att jag gnyr lite grann. Verkligen ett lack värdigt en drottning. För det är Drottning Elizabeth det syftas till här.


Två lager, torkar snabbt. Mina naglar har den senaste tiden haft en del närkontakt med Global-knivar om ni undrar vart de tar vägen...


Alltså - jag är ju anglofil. Och jag råkar tycka att Drottning Elizabeth var en ytterst fascinerande person, så det kanske inte är någon jättestor överraskning att jag har en roman om henne i bokhyllan. Författaren heter Susan Kay och finns tydligen kvar att beställa på AdLibris på engelska. Jag köpte mitt ex för superlänge sedan, 20 år sedan eller mer. Tror jag ska läsa om den snart.

Betyg 5/5

A England never dissapoints. Only when it comes to getting my hands on Crown of thistles so I can complete my Elizabeth and Mary collection,it's sold out everywhere. But in the meantime Gloriana is so beautiful that I have to whimper a little. A royal english red with lots of gold flecks. Excuse me while I weep a litte 'cause it's so frigging beautiful! Well worthy of a Queen, and it is Queen Elizabeth that is the inspiration here.
Two coats, dried fast.
Matching with a novel I have about Queen Elizabeth. Maybe not such a big surprise that I have a book like that in my bookcase if you know that I'm a self proclaimed anglophile and I think the life of Queen Elizabeth is truly fascinating.

8 kommentarer:

 1. They never do :-D <3

  Have it. Love it. Looks great on you :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! I simåly love it and A England as a brand. C:

   Radera
 2. Åh det här var ju ungefär hur snyggt som helst, och "färgen" kändes ju även väldigt passande queen Elizabeth.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte nuvarande drottning Elizabeth dock. :D

   Radera
 3. Härlig färg =) Den boken läste jag när jag var 13 år och lite för ung =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. MEn visst var den bra! Även om du var "för ung". :D

   Radera
 4. Åhh det är sååååå vackert detta lack!! Man kan inte sluta stirra på det ju!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på om det ska få bo på tårna ett tag...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!