Sidor

måndag 17 augusti 2015

HM, Swag

Lacket jag glömde fotografera fram till dess att det var dags att ta av det. Det är alltså slitet som f-n, men med tanke på att det är ett av ge gamla och utgångna lacken så kanske det inte spelar någon roll. Annars får ni väl kisa eller hoppa över eländet.


Swag köpte jag i stort sett enbart för namnets skull. Swag är nämligen något som Chilipojken säger att det mesta är, ungefär som jag sade att saker var fräna när jag var i hans ålder.
Det är ett skimrigt brunt lack. Vill man vara snäll kan man kanske kalla det för koppar eller brons, men jag nöjer mig med att det är brunt med skimmer som skiftar i rosa. Så klart lyckades jag inte fånga just det rosa på bild, men det var något som gjorde det här lacket lite extra kul att titta på och inte bara... brunt.


Tyvärr är det galet skirt. Lättare att hantera än Sea breeze men inte roligt för det. Den här gången slutade jag orka efter tre lager och jag hade inte kul åt all vnl och strimmigheten. Det applicerar bra ojämnt det här också med andra ord.


Eftersom det var Chilipojken som inspirerade till köpet matchar jag med en av hans ärad-vare-gud-i-höjden-denna-har-jag-gjort-i-slöjden-alster. Han gillar tv-spel märks det? För er som inte ser är det alltså en pixlad Mario som skapats här.

Bertyg 3/5

I had totally forgottrn to photograph Swag until it was time to take it off, so I'm sorry it is so worn in my pictures.
This is a brown shimmer polish with lots of pink shimmer that didn't translate into the pictures. If you want to be kind you might want to call it copper or bronze, but I call it brown.
This was also sheer, just like Sea breeze, but not as hard to apply as that one. This is three coats with very visable vnl and bald spots. 
It is me, Mario! Since Chiliboy inspired the buy because he uses the word swag a lot, I choose to match with this Mario he made in wood shop class in school.

4 kommentarer:

 1. Not a big brown fan, but this one looks okay in the sun :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It was okay with the pink shimmer, but I hadn't bought it if it had had any other name.

   Radera
 2. Jag har detta, lade ner lackningen efter ett lager på tre naglar ;) Så fort slutade jag orka :p
  /Katrkr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ju inte om man inte vill liksom. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!