måndag 6 juli 2015

Gloss 'n sparkle, Duma Key

Det här med att slösurfa runt bland olika nagellack och helt plötsligt inse att man sitter och tittar på en Stephen King-kollektion? Som i favoritförfattaren? Ganska så stort ha-begär som väcks då kan vi väl säga. Edgy polish har just nu det här lacket på sin sommar-rea och det var så jag knep det. Vill ha ungefär alla andra lack i kollektionen också men jag gissar att märket är på utgång på Edgy så då måste jag väl beställa från utrikes i så fall.


Duma Key utspelar sig vid havet i södra Florida och jag gissar att det här är havet i nagellacksform. Det är blått med lutar sig lite mer åt grönt än vad mina bilder vill visa, dock utan att bli fullständigt turkost. I detta simmar det runt prismatiska glitter i vitt, silver och lila.


Det är en jelly så det är genomsläppligt för glittret. Det här är tre lager som jag tyckte torkade fort. Det håller bra också. Lackade om i fredags och det sitter på än, men nu börjar det bli lite väl slitet.


Matchar så klart med boken lacket är döpt efter. Inte min favorit av Kings romaner, slutet var lite av ett antiklimax minns jag att jag tyckte. Läser King just nu också, men inte den här.

Betyg 4/5

I found a Stephen King-collection. I need all of it. Since it's on sale at Edgy polish it looks as though they are being discontinued there so I guess I have to get them from somewhere else then.
Duma Key is a blue leaning green jelly with prismatic glitters in silver, white and purple. I used three coats for my pictures. It dried quickly and lasted well.
Matching with the book it is namned after. Not my favourite of Stephen King's novels, the ending was a bit anti-climatic in my opinion. Well worth a read though.

8 kommentarer:

 1. Kul med tema-kollektioner =) Fint, med blått utan turkos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På märkets sida kallar de den här färgen för "aqua leaning blue" och det kan ju funka. Det är absolut blått i varje fall.

   Radera
 2. It's a really pretty one. Lovely holo sparkles :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's better irl. As usual. :D

   Radera
 3. Jättehärligt lack! Är också förtjust i Stephen King :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - det är inte många av herr Kings böcker jag INTE har läst. Favoriterna är dock "Dark Tower"-serien, och de böcker han har skrivit de senaste åren är outstanding.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!