lördag 11 juli 2015

China glaze, Getting to gnaw you

Vet ni vad jag är duktig på förutom att inte anteckna något om lacken jag bär? Att inte tanka över bilder från kameran till datorn. Superduktig på det. Men nu så!


Getting to gnaw you var med i China glaze Halloween-kollektion förra året. Lika mycket som jag ogillar Halloween, lika mycket brukar jag gilla lacken. Och när ett av dem är svart med glitter i någon sorts orange/koppar nyans så blir jag lite extra glad.


Det har stått otestat ett bra tag och jag vet inte det beror på att det hade skiktat sig, men första lagret var bra blaskigt utan mycket glitter alls. Det redde upp sig ganska snabbt dock, men jag valde att lägga tre lager för att få ut mesta möjliga av det. Tyvärr så krympte det en del av mitt Seche vite och hållbarheten blev inte så bra. Det hade dessutom behövts ett lager topplack till för att få det helt slätt, men jag lät det vara med ett lager.


Namnmatchar idag. En sak som jag tycker om att gnaga på är godis och mitt favoritgodis är sådana här gigantiska pulverfyllda paddor. I stort sett omöjliga att hitta i min stad, har jag tur finns de som plockgodis i den stora godisaffären. Men i Mellerud minsann, där fanns de i påse på Ica. Orättvist! Just de här kommer dock från när vi var på marknad i Trollhättan och de sålde dem i påse! Ett kilo pulverpaddor till Mrs Data ja tack!

Betyg 4/5

Not only am I bad at taking notes of the polishes I wear, I am also bad at transfering pictures from the camera to the computer. 
Getting to gnaw you was part of the Halloween collection from China glaze last year. A black polish with glitter in a copper/orange colour. I like! The first coat was really transparent with not much glitter at all so this is three coats og GTGY. With just one coat of top coat it's not as smooth as I prefer my polishes but as GTGY shrank with Seche vite on it I didn't bother with a second coat.
Matching with the name today. I like to gnaw on candy and my favourites are these giant toads. Yes, they are licorice ant yes they are salty. Yum!

12 kommentarer:

 1. Såååå läckert! Hihi älskar också de där paddorna...mums. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då vet du - Dalsland är placet att åka till för att bunkra upp med pulverpaddor. :-D

   Radera
 2. I do like this one but didn't buy it! I bought a couple others from this collection though! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. This was the only one I bought, on the other hand. :-D

   Radera
 3. Jag är som du, ogillar Halloween något fenomenalt, men lacken brukar ju vara så fina. Det här var helt ok tycker nog jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jädra skithögtid är vad den är. Men lacken är ofta fina. Inget ont som inte har något gott med sig eller så.

   Radera
 4. Nu blir jag också sugen på pulverpaddor =) Med risk för att låta som en gammal ödla, jag kommer ihåg när Halloween var årets enda chans att bunkra upp på roliga mörka lack (det var inte bättre förr)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov att vissa saker utvecklats åt rätt håll för oss älskare av icke säsongsbetonade lack. Minns det jag med, så jag är väl en gammal ödla jag med. :-D

   Radera
 5. Det är ett härligt lack! Jag är inte superförtjust i svarta lack annars men den här hade så mycket glitter i sig att jag gillade det ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv gillar jag när det är lite mörkt och murrigt. Också. :D

   Radera
 6. Ser läckert ut, jag blev lite sugen på choklad av det här...

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Man har sitt favoritgodis helt enkelt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!