lördag 28 februari 2015

OPI, Push and shove

Jag beklagade mig för älskade maken om min brist på lackinspiration den senaste tiden när han påminde mig om att jag hade Push and shove stående i otestade lådan. Förra sommaren var mina sväron i USA, och jag blev uppringd av dem när de stod vid en sminkdisk i Las Vegas och frågade mig om jag ville ha det här. Och det ville jag ju.


Grejen är den att jag ofta baslackar innan jag bestämmer vad jag ska ha på tassarna, och eftersom Push and shove kräver specialunderlacket Lay down that base, så hamnar detta allt längre bak i otestade lådan. Men nu när jag blev påmind så åkte det fram och på.
Push and shove ser ut som att man har lagt aluminiumfolie på naglarna och det visar upp varenda liten skavank och skada på naglarna och sådana har jag tyvärr gott om just nu. Metalliskt silver och riktigt galet häftigt.


Alla misstag man gör syns tydligt, och med den breda och fylliga penseln hade jag stora problem att måla mina småttiga naglar. För säkerhets skull målade jag två lager, något jag var tveksam till att det skulle funka med denna minst sagt speciella formula, men det gick bra. Det torkade till snabbt men jag toppade med Seche vite för att skydda lacket. Det höll dock ganska dåligt och började flaga av efter mindre än ett dygn, men för en partykväll funkar det absolut. Inte för att jag har varit på en partykväll på länge, men jag kan väl gissa.


Medan sväronen gjorde Amerikatt osäkert for jag till Gränna med omnejd med älskade maken och barnen. Och är man där och det är lite tråkigt väder, som det var, så kan man passa på att besöka Polarutställningen. Och om man gör det kan man köpa sig ett änglaspel med isbjörnar i stället för änglar, så det gjorde Lilla E. Passar väl fint att matcha med tyckte jag.

Betyg 4/5

When my parents-in-law gave me a call from Las Vegas last summer, asking me if I wanted the silver polish Push and shove, I said yes. And then I put in in the untested box and there it's been until now when my darling husband reminded me of it. Since this tin foil look alike demands it's special base coat in the shape of Lay down that base, it has been too much of a hassle for me, but now was the time.
I really like the look of it although it shows off everything that is wrong with my nails.
Matching with a polar bear because why not.

18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Riktigt coola. Synd bara att nageln under var i så pass dåligt skick bara.

   Radera
 2. Wow vad fint! Jag är sugen på att haffa ett exemplar själv :)

  SvaraRadera
 3. Älskar Push and Shove. Hade ju läst att det skulle vara en mardröm att applicera, men jag hade inga problem alls. Men visst är det så att det avslöjar alla imperfektioner, jag har ju också gott om sådana. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt var det inte med specialbaslacket i varje fall. Upplevde en tendens till så kallad holosjuka, men det jämnade ut sig finfin med ett andra lager så... *rycker på axlarna*

   Radera
 4. Det har en så himla läcker finish! Hade förmodligen sett ut som en mardröm på mina naglar som envisas med att skiva sig som galningar, men är rätt sugen på det ändå :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina naglar skivar sig och spricker och går av som bara den just nu. Tråkigt såklart när det gäller ett så här tjusigt lack, men kanske värt det ändå. Allt behöver kanske inte vara perfektion?

   Radera
 5. Åååh vad fint det är. Jag vill också skaffa! Jag har hört att man ska kunna ta (tex)SV ovanpå sitt baslack, låta det torka och sen detta ovanpå. Om man har extra problem att få det slätt dvs, SV'n är ju tjockt och blir en bra yta att måla på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderade också på det när jag såg hur det visade minsta lilla skavank. Man borde ju kunna ha någon ridgefiller eller något annat för att få en slät yta, men var osäker på hur det skulle passa med baslacket. Värt att testa dok. Nästa gång. :D

   Radera
 6. Sååå coolt och snyggt detta, jag ha köpt detta också, men har inte hunnit swatcha det tyvärr. Vilken söt isbjörn!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Isbjörnsspelet funkar sådär bra dock, men huvudsaken är ju att isbjörnarna är fina. :D

   Radera
 7. Älskar detta! Men har också problem med naglar som skivar sej och går av och har sej. Men för en kväll funkar det riktigt bra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rediga skruttnaglar har jag just nu, därför jag håller dem korta. Kan vara fint det med, men just det här hade jag gärna sett på lite längre naglar. Får bli senare. :D

   Radera
 8. I really does look amazing. I've got it and still to try it.... story of my life... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Something all of us do I think. You buy THAT polish and then it stays in the drawer or on the shelf for what feels like an eternity. I tend to do this a lot with polishes I've wanted for a while.

   Radera
 9. Svar
  1. Vem kunde ana att det var så snyggt med aluminiumfolie på tassarna. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!