onsdag 25 februari 2015

HM, Candy crush

Hörde ni vad tyst det blev? Inte ett pip från mig på en vecka nästan. Och det var så länge sedan jag senast hade färg på naglarna. Känner mig synnerligen oinspirerad just nu, så har ni färgförslag till mig får ni gärna lämna ett sådant bland kommentarerna så hoppas vi jag snart är på banan igen.


Var det då Candy crush som tog bort min lackglädje? Ja det kanske det var. För jag har råkat köpa ett texturlack igen och om texturlack tycker jag inte.
I flaskan är det här så himla gulligt med sin ljust nuderosa bas och sitt guldiga glitter, och gillar man texturlack så kanske det här är en riktig skönhet. Nu tycker ju inte jag att det var så himla vackert när det väl var på, så klart.


Det här är tre lager av Candy crush. Lätt att måla med men jag upplevde det som skirt, då när jag fortfarande levde i tron att det här var ett vanligt glitterlack. Två lager topplack utan att få bort kornigheten ett enda dugg, fick mig dock att inse att jag ofrivilligt lyckats köpa ett texturlack. 


Största anledningen till att jag köpte det här var dock namnet. Jag tillhör nämligen skaran av stackare som fastnat i Candy crush-saga. På Fejjan, i mobilen, i surfplattan. Jag är på nivå 703 just nu.

Betyg 1/5

If this polish hadn't been a texture polish I might have liked it for something more than it's name. I'm on level 703 in the Candy crush-saga, and felt the urge to buy a polish namned Candy crush. I wouldn't have bothered if I'd known it was a texture polish, because I really don't like them.
It's a pale nudeish pink with golden glitters. This is three coats of Candy cush topped with two coats of top coat that did nothing to take away the roughness of the polish.

13 kommentarer:

 1. Men du, har du testat att lacka över med överlack? Jag tror det kan bli jättesnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tvenne lager topplack på bilderna och det syns absolut inte alls. Vill inte ens veta hur mycket jag skulle behöva slabba på för att få det slätt. :D

   Radera
 2. Haha vad skönt att man inte är den enda som dragits in i det där godisspelet ;)

  SvaraRadera
 3. Fast det var ett fint lack som passar din hudton, så du behöver inte känna att det ser konstigt ut-men trivs man inte så gör man inte =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som färgförslag tycker jag att du ska hitta tillbaka till nagelkärleken och göra en skittle med nästan-vita lack =)

   Radera
  2. Färgen är fin men jag verkligen AVSKYR texturlack. Känslan är lite som naglar på svarta tavlan. *ryser*
   Hm. En skittle var längesedan...

   Radera
 4. I do like textures and I like this one! I've got a few similar to it :-)

  Never played Candy Crush but I've heard people raving about it!......I just got my first touch screen phone a few months back...my husband updated his contract so I got his old one. Still struggling, I prefer buttons!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Do not - I repeat NOT - start playing Candy crush. You won't be able to stop. :D

   Radera
 5. Wow, nivå 703 impad! ;-) Jag förstår vad du menar, det saknas "oumpf" i det på nåt vis....men liiite sött är det allt...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä - det saknas släthet i det. Blä för texturlack. :D
   Kan vara så att jag kommit vidare och är på nivå 706 nu.... Kanske...

   Radera
 6. Jag tycker det ser väldigt sött ut, men så är jag väldigt förtjust i texturlack också :) Haha, jag hade säkert också köpt det på grund av namnet, är själv på bana 667, vet inte riktigt hur det gick till... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har precis öppnat et nytt kapitel. Bana 711... :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!