onsdag 4 mars 2015

China glaze, Turned up turquoise

Tillåt mig gråta en liten stund. Turned up turquoise är så-så-så vackert... i flaskan.


Gröntonad turkos med blått skimmer. Det här var så läcker att Lilla E stoppade det i handen på mig och sa "KÖP!" Hon brukar annars ifrågasätta mina lackköp. Hon tycker visst jag har så det räcker, men det vet ju alla lackälskare att jag inte har.


Nu till det mindre roliga. För det första så torkar det här sådär vinylmatt. Är det neonpigment i det då? För varför göra ett skimmerlack matt så skimret försvinner? Fixar man såklart med topplack vilket även behövdes för att någorlunda rätta till finishen på det här.
Det är tjockt och kritigt och det lägger sig i vallar och det tog tre lager att jämna ut de där vallarna någorlunda. Det blir tjockt med andra ord, och då höll det inte värst bra. Tyvärr.


Suddig kvällsbild, men när älskade maken rycker fram kameran mitt under middagen för att man matchar vattenkaraffen så bra, då är det bara att hänga på.

Betyg 2/5

I'm so sad. Turned up turquoise is so-so-so beautiful - in the bottle - that Little E almost forced me to buy it. Any other time she would have questioned if I really needed another polish. And as you all know I do 'cause you can never have too many polishes.
This is a greenleaning turquoise with blue shimmer. The shimmer dissapears completely in this polish without topcoat as it dries matte. It's also very thick and chalky and difficult to apply and made ridges and canyons on my nails. It to three coats to eaven it out somewhat and it ended up being really thick and didn't last well.
When my darling husband interrupted dinner to take photos of my nails against the water bottle I just rolled with it.

10 kommentarer:

 1. It's really annoying when that happens :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Super annoying and a bit sad.

   Radera
 2. Synd på en så läcker färg. För färgen är kanonfin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är helt underbar, verkligen kärlek på flaska. Synd bara att den stannade kvar i flaskan.

   Radera
 3. Det är såååå snyggt, kan bara hålla med, synd att det är så taskig textur.
  Sååå kul att lilla E tryckte den i handen på dig och tyckte du skulle köpa den...;-) Man kan ju aaaaaaldrig få nog med lack....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä gud nej. Den dagen jag tycker jag har tillräckligt med lack ä det dags att bli ordentligt orolig för mig.

   Radera
 4. Det var väldigt fint! Men himla synd att formulan var så jobbig :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid så tråkigt när det händer, jag tycker jättemycket om färgen men jobbig formula tar bort det mesta av glädjen.

   Radera
 5. Klart du behöver mer lack, ingen sund kvinna kan ha "tillräckligt". Tråkigt med lacket..har detta otestat i helmern i sverige.. och inte blev jag mer sugen på att testa den. Köptes visseligen på rea men ändå.. Gillar att maken din och dottern ändå är så dedikerade över ditt lackande. Min mamma är den enda som "enablar" mitt beroende, alla andra bromsar, tur man får göra som man vill. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min största anhängare är nog sonen. Om jag ropar ut att jag vill ha väljhjälp så brukar han vara först på plats, och om jag ber hinom välja gör han det utan knot. Han är duktig på att säga EXAKT vad han tycker också.
   Minst intresserad är äldsta dottern. Hon har superfina och långa naglar men jag får aldrig lacka dem.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!