måndag 21 juli 2014

HM, Tea with milk

Ibland köper jag lack enbart baserat på vad de heter, och eftersom jag dricker mitt te med mjölk så köpte jag lacket Tea with milk. Så enkelt var det med det.


Som min älskade make sa: "Det ser ut som plåster." Och ja - det kan inte förnekas. Beige liksom, föga rolig färg. Dockhänder galore. Men faktiskt tycker ja inte att det är riktigt så hemskt som jag trodde jag skulle tycka. Efter glitterkaskader och färgstarka lack är det skönt att få vila ögonen lite, men jag tror ju inte det blir långvarit direkt.


Om ett lack är så pass blaskigt att det kräver minst tre lager för att bli snyggt, passar det inte heller som underkläder, annars hade det här varit den perfekt nakna nyansen för mig. Lite rinnigt, lite väl tunn i formulan och lite väl förtjust i mina nagelband.


Som sagt - jag gillar mitt te med mjölk. Gärna i en fådd temugg.

Betyg 2/5

Since I like to drink my tea with milk I bought the polish Tea with milk because sometimes I buy polish based on what they're called. 
This is three coats, a bit runny and thin. My darling husband said it looked like a band aid, or ten, but it's not as horrible as I first thought it would be. Just beige.

6 kommentarer:

 1. Har så svårt för såna här nyanser på mig själv, men på andra ser det helt logiskt ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förvånad själv att jag inte hatar den. :D

   Radera
 2. Hehe nice with a cup of tea! I always have mine black - I'm lactose intolerant! Soya milk is okay I guess.

  It's really not my colour - I guess it's okay :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I quit the sugar years ago and I can drink it black if I have to, but I prefer it with milk.
   I had this really disgusted look in my face when I applied it - so much so that my oldest daughter and her friend where laughing at me. So imagine my surprise when I didn't hate it. :D

   Radera
 3. Jag gillade färgen (och namnet med för den delen), men den är nog lite för lik ett gäng andra lack jag har för att jag ska kunna motivera ett köp, särskilt om det var blaskigt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här behöver man inte alls ha flera exemplar av - inte ens för namnets skull även om det är lite roligt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!