onsdag 23 juli 2014

HM, Amazon

Nackdelen med att ha ett pyttelitet arkiv - jag har fortfarande inte lärt mig att skriva upp ett endaste dugg om lacket jag placerat i det där arkivet, för jag tror att jag snart ska blogga om det. Jag hade fel - igen. Minnet är skralt med andra ord.


Amazon är grönt i varje fall, det ser vi ju. Fotbollsplansgrönt krämlack associerar jag, så jag antar att jag bar det här mitt under brinnande fotbolls-vm. Och det kanske inte är så konstigt att man tänker på sommarens stora händelse i Brasilien när lacket heter Amazon. Får rejäla Sydamerikavibbar bara av namnet, och som sagt - mina tankar går till fotbollsplaner, Brasiliens flagga, gröna papegojor och lummig regnskog.


Jag har alldeles bestämt för mig att det här var två lättlackade lager, men det är inget jag vågar gå ed på direkt. Det är i varje fall ett alldeles bedårande lack och jag trivdes väldigt bra i det.


Matchade med mina djungelmönstrade byxor. Eller som älskade maken sa när jag visade dem för honom: "Ja, de är ju du." Mohahaha!

Betyg 4/5

I put Amazon in the archive thinking I would soon write about it. I was wrong so my memory does not serve me well today. I do believe this is two easily applied coats but I can be mistaken. 
When I see this polish and connect it with its name my thoughts go to football fields, the flag of Brazil, green parrots and the rain forest. I therefore choose to match it with my jungle patterend truosers, or as my darling husband said: Well, they're you". Poor darling.

8 kommentarer:

 1. Väldigt fin färg! Har spanat på detta ett flertal gånger i butik, men aldrig köpt det av okänd anledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde samma sak. Stod där och pillade och gullade men hängde tillbaka den, om och om igen. Men till slut slog jag till. Bättre sent än aldrig och sådär.

   Radera
 2. Looks like quite a nice green. Haha the trousers look pretty neat, I like the look of them :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love them! Patterns and colour is my jam. :D

   Radera
 3. Underbar färg =) Smaragdgrönt är verkligen skönt =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grönt funkar alltid. En av mina favoritfärger på nagellack.

   Radera
 4. Ursnyggt grönt lack och brallorna med!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!