tisdag 28 januari 2014

H&M, Peacock glitter

Idag plågar jag er med en manikyr som ser betydligt bättre ut på mina bilder än i verkligheten, samtidigt som den såg mycket bättre ut inne i mitt huvud än vad som blev.
Jag fortsätter testa lacken ur det däringa 6-packet jag fick i julklapp, och det grönskimrande Peacock glitter var det jag var mest sugen på. Och så lade jag det över det annat grönt lack (Kale från Chirality som jag visar en annan dag) och resultatet blev att det ser ut som en glittrig groda eller något. Kanske inte så supersnyggt nej.


Peacock glitter är små glittrande hexagonaler i grönt och blått simmandes i en klar bas. Mest grönt glitter, kan vara ett par olika nyanser faktiskt eller så är det lite guld inblandat också.


Det var inte direkt trång i poolen. Det här är tre lager av Peacock glitter och så topplack ovanpå det. Resultatet blev rätt så tjockt med lack på naglarna, samt att hela härligheten krympte alldeles fantastiskt mycket.
Formulan var lite sådär geléig men inte svårmålad. Torktiden är på minussidan.


Min grodprins får göra ett gästspel igen. För jag sa väl att jag tyckte det såg ut som en glittrig groda? Min första tanke var i och för sig krokodil, men jag tycker grodor är sötare.

Betyg 1/5

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nej, inte på riktigt. Tro mig. :)

   Radera
 2. Hihi cool matchning. Tycker glitterlacket är snyggt, det hade kanske sett bättre ut med något annat lack under, men det är ju en smaksak så klart. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade nog varit bättre på svart, ska testa det någon gång. Kanske. :)

   Radera
 3. Snygg matchning, det här lacket blir nog snyggare med något lack under?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja grodgrönt hade jag ju kanske inte tänkt mig att det skulle bli... :)

   Radera
 4. Nä, jag är skeptisk, indeed ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag du gör rätt i att vara. :)

   Radera
 5. Grodor ÄR sötare än krokodiler. Frågan är om krokodiler ens kan benämnas som söta?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, det är nog tveksamt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!