torsdag 30 januari 2014

Dance legend, Boggs

Del tre av mina Monsters inc/University lack, som jag har i samlingen tack vare Cactus, kommer här. Boggs är den där elake typen som skrämmer Boo. Hans hela namn är Randall Boggs och han ser ut som det här Dance legend-lacket fast stygg.


(Randall) Boggs är nämligen lila och blå och det är de färgerna som syns bäst i den här multikroma skönheten. Sedan tillkommer stänk och stråk av vinrött och guld också, lite beroende på ljuset. Allra tydligast är dock den vackert skymningsblå nyansen som blir lila i kanterna.


Liten aning besvärlig formula även denna gång. Det är lite som att färgen inte räcker till över hela nageln, det blir en aning blaskigt liksom. Som synes även lite rinnigt vilket betyder kladd i nagelbanden, men det kan jag leva med. Det här är tre lager toppat med Seche vite för att jämna ut det. Funkar bra för det var en hel del penseldragsmärken innan SV.


Julklapp från barnens kusin. En pärlplatta som blivit ett glasunderlägg. Hon är go hon, den där ungen. Men hon vägrar pussa mig numera, hon tycker mest att hon har en tokig moster. Förstår inte alls vad hon menar.

Betyg 4/5

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja alltså - jag gråter ju inte. Eller jo, det gör jag ju, men inte över det här lacket. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är det! Så himla fin effekt i det.

   Radera
 3. Åh vad fint lack, snyggt glasunderlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon kan hon, lilla gumman. Fast hennes mamma påstår att det var hon som gjorde mesta jobbet och den lilla raringen mest bestämde hur det skulle se ut. Fördelar med att var 6 år. :)

   Radera
 4. Tittade på Monsters Inc University bara för ett tag sedan. Jag fastnade mer än sonen, han gick efter en stund;)
  Kan se lite Boggs i detta men hade jag önskat hade den nog fått vara lite mer ljusblå för att vara en riktig fullträff. Snyggt oavsett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just University har jag inte sett - än. :)
   Jag hade hellre sett att det hetat Randall eftersom han kallas det oftare än Boggs, men det kanske mest är jag som är petig. Och precis som du säger, mer ljusblå borde "han" vara.

   Radera
 5. Man kan aldrig tröttna på multikroma lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nog omöjligt. Det händer alldeles för mycket. Om de är bra vill säga, och det är ju de här.

   Radera
 6. Håller med Sminkan! Känns som jag sett det här tusen gånger förut nu, men jag blir hänförd varje gång jag ser den här typen av multikrom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Multikroma lack är något speciellt, så är det bara.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!