söndag 17 november 2013

Nailart Sunday: L'Oréal, Sequin explosion

Minst två lack ska man ha på naglarna för att kunna kvala in på Lelas Nailart Sunday och det har jag på de här bilderna (på riktigt har jag nakennaglar i skrivande stund). Jag har nämligen gjort en layering med L'Oreals Sequin explosion över Kicks Winter dew. Winter dew kommer få ett eget inlägg senare, så idag koncentrerar vi oss på paljettexplosionen. 


Glitterlack i klar bas är ju knappast något nytt, men Sequin explosion är ganska ljust och pastelligt så jag tänkte att det skulle göra sig bäst över ett ljust lack. Det här är hexagoner i olika storlekar i silver, guld, grönt, blått och magentarosa.


Det här är två lager av glittret så det är ju inte direkt supertätt med glitter. Det sprider ut sig fint dock, även om det i vanlig ordning är lättare att få ut de små glittren över nageln än de större. Jag har i ärlighetens namn duttat ut lite för att jag ville ha mer av de större glitten, men om man nöjer sig med vad penseln ger en så behöver man inte det. Jag rekommenderar kanske inte att man försöker göra  det opakt dock...


Tänkte de kunde matcha fint med de här ljusmanchetterna med prismor på. Liksom glasunderläggen i förra inlägget är de här ett arv efter älskade makens farmor och farfar.

Betyg 3/5. Det hade blivit högre betyg om det varit lite tätare och man hade haft en sportmössa att få det opakt på egen hand.

8 kommentarer:

 1. Har aldrig riktigt fastnat för glitterlayering på vitt men det här såg trevligt ut. Inte alls dumt faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det ÄR inte vitt! Det är grått! Ha! Lurade dig. ;)

   Radera
  2. Aha, det måste jag vara därför jag tycket detta såg trevligt ut;)

   Radera
 2. Svar
  1. Lita party på naglarna. Passade bra eftersom jag bara var hemma och hade myspys med familjen. :)

   Radera
 3. Jag tycker det ser vackert ut! Fin kombination!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade det också såhär. Alldeles lagom liksom. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!