torsdag 22 augusti 2013

H&M, Newlyweds

Newlyweds hittade ner i min shoppingpåse av två anledningar - Lilla E gillade det och jag tänkte ha det i mitt kommande frankenprojekt. Men innan man frankar så ser man hur det ser ut i full manikyr. Och det var kanske inte så roligt, nej...


Någon sorts vit med guldskimmer i. Frostig finish. Naglarna blir möjligtvis beigea men ärligt talat tycker jag mest att de ser skitiga ut. Dessutom var det här inte riktigt rätt till min hudton. Matchningsbilden visar bäst hur färgen är och hur jag upplevde lacken det dygn jag bar det. Det var rätt så besvärligt att ta av förresten - utom där det flagade.


Jag målade tre lager innan jag gav upp mina försök att få det att täcka. Lite segt att måla med, men torkade helt okej snabbt med Seche Vite uppepå.
Jag kan absolut se att det här skulle kunna passa som en bröllopsmanikyr, eller kanske i bara ett skirt lager för att ge lite glans åt nageln. Men det är ju inte så värst snyggt, om ni frågar mig.


Lacket heter alltså Newlyweds. Och jag råkar ha min brudklänning hängande i garderoben. Matchar alltså med spetsen på den. Tänka sig att jag har varit gift i 13 år nu... Himmel vad tiden går snabbt!

Betyg 1,5/5

Ni får en bild av mig i brudklänningen också. Här är jag galet nygift, tror det är 10 minuter efter vi klev ut från kyrkan. Jag står och rättar till klänningen inför att bli fotograferad av min vän E. Bästa bilden jag hittade på klänningen där jag inte gör någon konstig min eller står och pussar älskade maken. Bilden är kraftigt beskuren för att bara visa mig, jag har lovat älskade maken att han ska slipa vara med på mina bloggar.
Klänningen var (är) i benvitt siden med trumpetärmar i matchande spets. Jag tycker fortfarande den är jättefin men skulle jag gifta mig idag skulle det se väldigt annorlunda ut.

10 kommentarer:

 1. Kan förstå varför det heter Newlyweds, men kanske inte mitt förstahandsval på bröllopsmanikyr ;) Men ändå ganska fint tycker jag!
  Och makalös vacker var du på bröllopet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag minns inte ens om jag hade nagellack när jag gifte mig, var innan bacillen slog till. Men om jag hade det så såg det INTE ut sådär. :)

   Radera
 2. Lacket va väl inget jag hoppar jämfota för precis, men din bröllopsklänning är ju bara för söt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag fick den uppsydd så det är min och designerns hopkok. Tycker den blev väldigt fin, även om jag fick akta så jag inte lade ärmarna i maten. :)

   Radera
 3. Åh vilken vacker brudklänning. Du ser sååå vacker ut i den. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Jag kände mig vacker också. :)

   Radera
 4. Klänningen är mycket snyggare än lacket! :-)

  SvaraRadera
 5. Nämen, det var väl inte så illa ändå. Något skirt, men annars fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte det hemskaste jag sett, men värst roligt är det inte. Nej - det frankar jag sönder. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!