lördag 16 mars 2013

A England, Tess d'Urbervilles

Jag skrämde älskade maken när jag målade på det här. Med att högt vråla fram ett "GAH!" bara för att jag tycker det här är så förbaskat snyggt. Tyvärr fastnade inte all snygghet på mina bilder, men så kan det gå.


Svart med mörkt grönt skimmer, kan det stämma? Jag ser hela tiden tydligt att Tess d'Urbervilles är grönt och inte helsvart, men jag inbillar mig att basen inte är grön utan att det är den massiva mängden skimmer som gör det. Det är rent fantastiskt vackert. Påminner mig om den där gröna färgen som gräsandsherrarna har på huvudet fast aningen mörkare ändå.


Två lättmålade lager och ett lager Seche vite för att blanka till det. Jag tyckte det såg ut att vara lite matt med bara ett lager, men det kanske var som jag såg i syne. Lite fluffig formula men inga problem att lacka med om man känner att det är okej att lagren inte är florstunna.


Matchar med vad den är döpt efter. Gav upp på den här boken för ett tag sedan eftersom den var lite väl seg för vad mitt tålamod klarade av just då. Har inte gett upp på den helt och hållet dock.

Betyg 4,5/5

14 kommentarer:

 1. Det är fint, men jag var besviken ville se mer skimmer i det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig var det precis vad jag hade hoppats. Var lite nervös för jag hade hört att så många var besvikna att det var så mörkt, men jag tycker det skimrar precis lagom.

   Radera
 2. Åh, jag som älskar både mörka och gröna lack borde nog skaffa detta... Ser superfint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall borde du nog det, ja. :)

   Radera
 3. Jag har bara Jane Eyre ur Gothic Beauties-kollektionen och kanske inte för att jag tycker att det var det vackraste lacket utan för att Jane Eyre är en av mina favoritböcker :)Det här ser jättefint ut så jag kanske borde satsa på det härnäst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jane Eyre är en FANTASTISK bok. Har det lacket också. Och snart de andra eftersom jag fått för mig att jag behöver alla A England-lacken. Livet på en pinne som anglofil. :)

   Radera
 4. Har du sett att Obsessive Compulsive Cosmetics i vår har ett Tardis-blått lack som heter Pond? Det borde finnas i din samling även om du nu inte har blått som favoritfärg. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har precis köpt på mig en Doctor Who-kollektion från Nail Pattern Boldness, men det där lät ju ONEKLIGEN intressant. I väntan på att mitt cashflow och Nerdlaquers lager ska sammanfalla kanske. ;)

   Radera
 5. Jättefint lack! Även om jag personligen önskar att skimret skulle synas liiiite mer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det syntes mer i verkliga livet än vad jag fick fram på mina bilder. Ville bara påpeka det. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!