fredag 15 mars 2013

Glitter Nail Polish, Sky at night

Älskade maken gömde kameran med mina lackbilder i! Och med gömde menar jag använde vår gemensamma kamera till sina egna intressen (bilbanan) och så där...
Men det är i varje fall min förklaring till att ni först nu får se den manikyr jag precis har tagit bort efter två dagar på naglarna. Tog bort det med en hel del besvär kan tilläggas. Foliemetoden hade varit att föredra.


Sky at night var det lack från Glitter nail polish som gjorde att jag inte kunde låta bli att göra ett köp. Klar bas med mestadels blått glitter men även en del mörkrosa eller lila eller fuschiarosa. Vad man nu vill kalla färgen. Jag kör med mörkrosa. För att inte bli helt galen på det här lade jag som layering över China glaze Ride the waves, utom på lillfingret. Man vill väl testa lite i varje fall.


Samtliga naglar har dock samma antal lager, nämligen fyra. På lillfingret alltså fyra lager av Sky at night och på övriga naglar två lager Ride the waves och två lager glitter. Båda metoderna funkar, även om jag upplevde att det krympte lite väl på de naglar jag lade det som layering.
Inga problem att lacka med, glittren sprider ut sig jämnt och fint över nageln. Och så gillar det topplack. Slutade på tre lager Seche vite.


Jag gillar ju Tardisar. Nästan lite överdrivet mycket. Den här lilla börsen/väskan har jag köpt på Etsy. Som synes är det inte bara The Doctor som ändrar utseende. För er oinvigda har det här med Doctor Who att göra. Vad kan jag säga? Jag är en nörd.

Betyg 3,5/5

12 kommentarer:

 1. Vilken underbar blå, snyggt med glitter! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var ännu snyggare irl...

   Radera
 2. Svar
  1. Visst var den. Lite förvånande sådär.

   Radera
 3. Svar
  1. Den är fin den här, håller med.

   Radera
 4. Gillar lacket och matchningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det göllig, min lilla Tardis-börs? :) Det ska väl synas att man är en nörd tänker jag. :)

   Radera
 5. Man ser att det har krymt lite på layeringnaglarna men jag tycker ända att det var finast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var kanske inte helt lyckat att lägga det en jelly... Inte helt meningen heller. Jag hade tänkt lägga det på Manhunt men tog fel. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!