onsdag 20 februari 2013

China glaze, Igniting love

Jag är svag för röda lack och för orangea lack och för röda lack som drar åt orange. Men hade jag egentligen ett behov av Igniting love? Nej. Varje gång jag målar med ett lack i det här färgsegmentet undrar jag varför jag köpt på mig ännu ett. Helmer börjar bli full av dem.


Någon sorts rödorange alltså, även om jag upplever den som rödare än vad bilderna visar. Bilden ovan är mest lik min upplevelse av det. En lite sådär disig jelly, som om det ligger en droppe mjölk i det eller så.


Jag säger alltså jelly före crelly i det här fallet eftersom jag har tre lager och faktiskt ännu anar VNL, fastän det inte syns så bra på bilderna. Lite rinnigt och besvärligt att lacka med som kanske syns på bilderna. Jag fick en hel del i nagelbanden. Det blir blankt och fint i varje fall.


Alltså... Den här vanten tyckte jag hade samma färg som lacket men här slår ju verkligen det orangea igenom stort. Men som sagt - jag tycker det är mer rött när man ser det på riktigt.

Betyg 3/5

16 kommentarer:

 1. Nu blir jag nyfiken, om Helmer börjar bli full av lack i den här färgskalan - kan vi inte få en bild på dem allihopa? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske överdrev lite. ;) Men att Helmer är full är ingen överdrift däremot.

   Radera
 2. Jag håller med, det är så fint med röd-orangea lack! Jag har nog för få såna, måste köpa på mig några, det här ska kanske upp på önskelistan med andra ord...:-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut äg-värt om man inte redan har en triljon... :)

   Radera
 3. Jag älskar också liknande röda, men visst är det så att man ändå inte behöver köpa alla som släpps. Ibland får man försöka kontrollera klickfingret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir ju lite galen ibland... Har dock lyckats skärpa mig med vinröda lack men det här verkar vara svårare att avgifta sig från. :)

   Radera
 4. Det är ju så himla fint med lack i den här färgskalan, så jag förstår varför du har många av dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite FÖR många bara, men jag har inte hjärta att sortera ut ett enda. :)

   Radera
 5. Vid första anblicken så trodde jag att det var Pure Torture..

  SvaraRadera
 6. Kanske ett mellanlack i min smak, men fortfarande vackert!
  Hur många såna här lack pratar vi om i din Helmer? 10? 20? 30? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fer än nödvändigt i varje fall, men jag kommer nog inte över 10. Då hade jag fått skämmas lite... :)

   Radera
 7. Detta var en jättefin färg! Det är ju i alla fall en klassisk färg, som du alltid kommer att kunna använda, så om man ska ha för många lack av en färg så är det i alla fall röda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan hålla med där, men jag behöver knappast fler i varje fall.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!