onsdag 7 november 2012

Zoya, Tiffany

Dagens val blev Tiffany från Zoya. Och jag är inte direkt till mig i trasorna för en gångs skull. Det brukar jag annars vara när det gäller Zoya.


Någon sorts beigerosa nyans med glassflecks i guld. Typ. Alltså - jag tycker inte den här färgen är spännande alls på naglarna. Faktiskt tycker jag att det är finare i flaskan. Tycker det känns som om man tagit massvis av omslagspapper till Geisha-choklad och gjort nagellack av dem, ungefär.


Väldigt besvärlig formula, tunn och rinning. Svår att manövrera  på nageln. Fyra lager har jag här och det ville inte riktigt härda. Några timmar efter lackning sabbade jag den här manikyren ganska rejält när jag öppnade ett paket från USA. Mer om innehåller i det senare.


Matchar med en klänning från H&M. Jag såg Michelle Obama ha på sig en likadan i en intrevju en gång, fast i lila. Grattis till fyra år till i Vita huset!

Betyg 3/5

8 kommentarer:

 1. På min skärm ser det nästan bronsigt ut, och då är det fint :)

  SvaraRadera
 2. Nja, det där var inte så hett precis....

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Tiffany :) Fast jag gillar de snarlika systerlacken Rica och Tanzy lite mer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo. Egentligen gillar jag det också. Men det känns bara så... meh. Intetsägande. En annan dag, på ett annat humör, hade jag kanske älskat det. Kanske.

   Radera
 4. Lite för mjäkigt för att jag ska fastna för det. Gillade beskrivningen med Geishapappret:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag gillar Geisha och haft det hemma så hade jag matchat med det. Klockrent liksom. Men nougat ar typ blä.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!