torsdag 8 november 2012

Nyheter i samlingen

Trots att jag sabbade manikyren igår så har jag inte lackat om från Tiffany än. Anledningen till att jag sabbade manikyren är att jag var lite ivrig att öppna mitt paket från Nailsupplies. Har man väntat så har man. Eftersom  det blir billigast frakt med en flat rate-box som rymmer nio lack, så var det nio nya fina lack som kom hem till mig igår. 


Från China glaze julkollektion Holiday joy valde jag ut fem lack som verkade extra tjusiga. Jag hoppade över alla de röda lacken för de kändes lite trista, och gick all in på glitter i stället. Champagne kisses, Glitter all the way, Angel wings, Winter holly och Glistening snow sorteras härmed ner i otestade lådan.


Kunde inte helt låta bli Halloween-kollektionen Wicked heller. Det är firandet jag inte tycker om, nagellack gillar jag. Nöjde mig dock med två av lacken, Roguish red och Immortal.


Och så lite Orly i form av Emberstone som jag suktat efter ett tag nu, och Monster mash. Det är väl klart att jag ska ha ett lack som heter monstermos!

14 kommentarer:

 1. Rougish Red är jag nyfiken på att se.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina val! Jag är också nyfiken på monstermoset :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Monstermos kan ju vara roligaste lacknamnet ever. Eller på länge i varje fall. :)

   Radera
 3. Åh, vilket härligt paket att öppna - jag förstår varför du var ivrig :) Monstermos för hela slanten nu, please? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog mostermos imorgon eftersom det är prismatiskt och jag älskar att fuska på holofredagarna. Står du ut med att vänta? :D

   Radera
 4. Så många fina där. Att man aldrig tröttnar på att få nagellackspaket. :)

  SvaraRadera
 5. Monster mash är jättehärligt! Jag ska försöka hinna lägga upp ett inlägg om det ikväll! Det glittrar helt enormt! Men jag rekommenderar inte att du försöker göra det täckande på egen hand, det funkade inget vidare. Det passar bäst över ett annat lack.

  Vilka fina lack du har fått hem, de från julkollektionen verkar särskilt trevliga. Glitter är ju aldrig fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gissade att det inte skulle bli kul att göra opakt på egen hand, men tack för varningen. Jag kommer nog dock envisas med ett försök på någon nagel i varje fall. ;)

   Radera
 6. Monstermos, hihi, det är ett roligt namn:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superroligt! :D Men det BLIR ju det om man översätter.

   Radera
 7. Emberstone är FANTASTISK! Så himla fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har suktat efter det ett bra tag nu. Så där så jag är lite skräckslagen för att lacka med det nu för TÄNK OM det inte överlever mina förväntningar. :/

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!