tisdag 6 november 2012

Nails Inc., Lanesborough Place

Herreguuuuu vilket långt namn på ett litet lack. Lanesborough Place. Glad att jag är någorlunda haj på att stava på engelska annars hade jag nog börjat svettas i armhålan av att skriva det där. Jag fick äntligen chansen att testa Nails Inc. när Glossybox stoppade ner en miniflaska i senaste boxen. Önskar bara att jag kunde ha fått någon lite roligare färg...


Ja. Guld alltså. Sådär spännande. Kan inte påstå att jag är vidare värst förjust. Tänkte guldnude när jag lackade med den. Innehåller även ett visst diskret silverskimmer som jag inte tycker tillför något alls. Jag är mäkta oimponerad av färgen.


Formulan däremot - där snackar vi. Jag skulle gissa att det här är en one coater om man är smidig. Jag målade två mest av gammal vana. Önskar att jag kunde ha låtit bli det för jag tycker nog det jämnade ut sig fint på egen hand och det andra lagret mest gjorde att det blev en viss flammighet mellan lagren, som att de inte gifte sig riktigt med varandra, för att sno terminologi från matlagning. Jag önskar också att jag kunde ha låtit bli att drämma ringfingret i bordsskivan, men det gjorde jag alltså inte.
Torkade snabbt men jag snabbade på det ytterligare med Poshé, i vanlig ordning.


Mitt senaste anglofiliska fynd gjorde jag på Accesorize i september där jag köpte det här lilla halsbandet med Big Ben och den där flaggan jag älskar, dessutom i hjärtform. Jippi! Och ja - jag vet att det är slagklockan som heter Big Ben och att själva tornet numera heter Elizabeth Tower, men vem bryr sig? Inte jag. Inte större delen av världens invånare heller gissar jag.

Betyg 3/5. Hade inte formulan varit så fantastisk hade betyget blivit lägre för färgen är så boring. Jag hade inte valt den själv, om vi säger så.

6 kommentarer:

 1. Nja, lite småtråkig färg, inget som lockar. Däremot älskar jag formulan på deras lack. De är fantastiska att måla med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Småtråkig? Supertist skulle jag säga. ;) Vill dock absolut ha fler, underbar fomula - verkligen.

   Radera
 2. Jag skulle gärna prova Nail Inc. Kanske inte det här men något av de andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick ju mersmak kan jag lova.

   Radera
 3. Jag som normalt inte gillar guldiga grejer så värst mkt tyckte det där såg riktigt riktigt fint ut!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!