fredag 28 september 2012

Nya fina nagellack och en grön sörja

Sådär ja! Nu är jag hemma igen efter mina dagar i huvudstaden. Med mig hem har jag två jättesvullna fötter, tre blånaglar på fötterna (måste skaffa nya promenadskor), massor av intryck och bara tre ynka nagellack. Från IsaDora dessutom. 
Inget überspännande alls av något märke jag inte kan hitta i lilla Örebro. IsaDora alltså... Kanske inte de mest upphetsande lacken, men fina. Det var ta 3 betala för 2 på alla nagellack inne på Cubus så jag slog till på tre från Jewels of the Orient-kollektionen. Självklart har jag inte tagit något kort på dem (för varför tänka på sådana saker) men ni har säkert sett dem förr vid det här laget: Silk road, Oasis och Orient Express flyttar nu ner i otestade lådan.

Jag hade dessutom fått paket från Nailmail under min frånvaro. Jag pratade med älskade maken i telefon när Lilla E bad att få öppna paketet. Kändes då inte helt bra när hon började yla i bakgrunden om att det var "nagellack på bordet". Paketet hade luktat mysko, enligt maken, och en krossad flaska i försändelsen gör ju det - luktar lite illa. Detta ledde till att även övriga flaskor var kladdiga och nu har förlorat sina etiketter. Flaskorna är alltså inte gröntonade på riktigt, utan det är Mojito på dem. Fan också. 


De jag fick hem i helt skick var Twilight (ja, jag köpte det för namnet - frågor på det?), Silhouette, The Glossip och Mistress.


Och så här ser en krossad flaska Mojito ut. Snygg färg. Hade hellre haft den på naglarna dock.

PS. Jag hoppas på lite sol idag, så att det blir lite holofredag här. Rätt så mulet dock, så det finns risk för att det inte blir något holo för mig idag.

7 kommentarer:

 1. Så trist med mojiton. Du får komma hit och dricka lite istället :D eller annan valfri dryck ;) synd med de blåa tårna också. Hoppas du får vila upp dig och ha de blå tårna högt nu i några dagar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inget på agendan förrän på söndag så jag tänkte ta det riktigt galet lugnt. Bara vila och läsa, på ett ungefär.

   Radera
 2. Karin från Nailmail skrev på Facebook att man skulle maila dom så fort som möjligt om man fått en trasig flaska. Vad jag förstod skulle man få ersättningsflaska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, Karin brukar alltid hjälpa en när något går fel!

   Radera
  2. Jo Karin är bra hon. Jag har mailat henne. Ingen skugga över Nailmail, det var bara lite trist.

   Radera
 3. Med tanke på att det är glas så hör man ovanligt sällan om flaskor som går sönder i paketen tycker jag. Vi beställer ju ändå kopiösa mängder lack alla sammanlagt. Det måste hänt nått hemskt med det paketet för att flaskan ska ha blivit så mos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första gången ever jag upplever att något gått sönder i posthanteringen överhuvudtaget. Och då är jag ändå en gammal tant. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!