onsdag 26 september 2012

Depend #334

Tidsinställt arkivinlägg idag med. Det här bar jag förra helgen och kunde på två dagar inte bestämma mig för vad jag tyckte om det. Milt uttryckt så är det ett udda lack och rent generellt så gillar jag udda lack.


334 kommer från årets höstkollektion och är ett krämvitt jellyesque-lack med glitter i laxrosa och silver. Eller glitter kanske är synd att säga för det glittrar ju inte - mer färgstänk kanske. Jag hade hoppats på att de silvriga stänken skulle vara holografiska, men det är de inte. Faktum är att de knappast syntes alls.
På mina bilder ser det ganska kallt ut, men jag upplevde det som varmare i tonen. Lite åt smält vaniljglass med strössel i.


Formulan var åt det sega hållet och jag hade ganska så stora problem att lacka med det. Det lägger sig gärna i vallar och har ett visst tuggummibeteende när man lackar över fler lager. Jag tror det är tre lager av det här lacket, minnet sviker mig så det kan ha varit bara två. Jag hade viss VNL men inte så att jag tyckte det var alltför besvärande. Torktiden var inte helt okej, det höll sig sådär segt ett bra tag. Dessutom överraskade det mig med att vara hungrigt och det mumsade glatt i sig två generösa lager överlack och hade säkert velat ha ett tredje till dessert, men det fick det inte. Sedan överraskade det mig igen när jag skulle ta av det, med att vara skitjobbigt att få av. Så där besvärligt brukar det inte vara när glittret är så småttigt. Jag skulle rekommendera foliemetoden.


Gissa nu om jag gillar vitlök... Den här kokboken/kylskåpsmagneten fick jag i present från en av mina BFF när hon var hemma och hälsade på under den perioden hon bodde i Skottland. Himla söt.

Betyg 2,5/5 Gillar man udda lack är det ett måste i samlingen, annars kan man nog hoppa över det.

18 kommentarer:

 1. Hm, det var inte riktigt min kopp te det där. Lite för ljust och udda för att jag skulle fastna för det. Jag blir mer sugen på de som är mörka och udda. :-)

  SvaraRadera
 2. Ser ut som romsås lite ;-) hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du ju rätt i. Tänkte inte på det. Kan bero på att jag inte äter romsås på grund av äckligt. ;)

   Radera
 3. Åh, jag gillar också udda. Och just nu har jag en grej för glitter i en ljus bas så jag tycker det ser fint ut! Men med seg formula, seg torktid och seg borttagning blir det inget köp, måste vara mer spektakulärt för att jag ska förlåta allt det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, fint och udda och konstigt men liksom inte riktigt värt besväret.

   Radera
 4. Blä, det ser ut som en läskig sjukdom på naglarna >.<

  SvaraRadera
 5. Nejmen..! Hm! Jag vet inte! Det är väldigt.. konstigt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt att bestämma sig, ja. Kände samma ambivalens jag med. Fint men fult och väldigt konstigt.

   Radera
 6. Klart udda! Hm, nja tror inte det hamnar hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man kan ju inte köpa ALLT. :)

   Radera
 7. Jag tycker det är fint! Tror jag. Jo, jag tycker nog det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fulsnyggt är väl ett passande ord?

   Radera
 8. Det där laxrosa får mig att undra ... är det något vi kommer se mer av på måndag? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På måndag? Har jag glömt något nu? Och jag har blå måndagar numera - ju. Och Rebeckorna. Samt att det snart är två veckor sedan jag bar det där.

   Radera
  2. Förra året hade du rosa hela oktober, ja, jag förstår att du förträngt detta för du var lite less på färgen mot slutet, men tänkte att du kanske skulle ta nya tag nu i år igen ;)

   Radera
  3. Vissa saker gör man bara en gång. En hel månad med en enda färg är en sådan sak. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!