fredag 28 september 2012

HoloFredag: Hits Speciallità, Glitter forte

Hittade en eller annan solglimt, så det blev holofredag för mig. Eller prismafredag kanske skulle vara ärligare i mitt fall.


För om man ska vara riktigt petig så är ju inte det här holografiskt utan prismatiskt. Och guldglittrigt. Väldigt tjusigt ihop om jag får tycka det. Och det får jag ju!
Däremot undrar jag lite stillsamt vad det är för satans idiotpensel man använt här. Den är så satans bred att den knappast får plats i flaskan ens! Jag får liksom lirka ner den i öppningen igen. När man börjar längta efter IsaDoras pensel, då är det illa. Man kan väl lugnt påstå att jag hade problem med lillfingernaglarna... Fick måla med "fel" ledd på penseln. Dessutom var den fluffig utan dess like och bredde ut sig rejält när man använde den, vilket man gör när man målar naglarna. På tummen var den lagom bred. Jag får plats med 3 lillfingernaglar på en tumnagel (jo jag kollade).


I övrigt har jag här två lager Glitter forte. Ser glesare ut än vad jag upplever att det är på riktigt, men så är det ju med glitterlack. Torkar fort. Glittren ligger i en klar bas och lämpar sig som layering, främst då över ett matchande lack eftersom det är rätt så tätt med glitter i basen.


Och en ur-fokus-bild för att de är så himla bra på att visa primatiskt glitter.


Guldkedja. Eller axelbandet till en liten handväska jag har.

Betyg 3/5

12 kommentarer:

 1. Fint och roligt! Jag är också sugen på glitter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju lite party över glitter. Passar en fredag. :)

   Radera
 2. Fint! Holofredag är en liberal tillställning, så prismatsikt är bara kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra. Jag brukar ju mixa hej vilt. :)

   Radera
 3. Hits borstar är verkligen hiskeliga! Jag föredrar också IsaDoras framför dem, och då avskyr jag verkligen IsaDoras "nya" penslar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Horribel pensel! Blev redigt gråhårig av den.

   Radera
 4. Jag har dubbelt så breda tummar som lillfingrar. Tumme och långfinger är lika breda och pek- och ringfinger är 1,5 lillfingernaglar brett. Och ja, Hitspenslarna är inget vidare. Jag fattar inte varför alla vill göra så breda penslar. Alla skulle ha Zoyas penslar...

  SvaraRadera
 5. Även om det inte är ett "riktigt" holo så kan prismatiska lack vara väldigt fina och spännande att titta på. Detta var verkligen inget undantag, snyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till och med älskade maken blev imponerad. Inte illa.

   Radera
 6. Någonting i guldtonen på detta som inte tilltalade mig alls, inte ens med det prismatiska glittret i:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen! Och jag som anade en liten grön ton i visst ljus. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!