torsdag 6 september 2012

IsaDora, Chrome on

Nu börjar verkligheten komma ikapp mig. Har en helt galen vecka med skola, jobb och barnens aktiviteter och hinner ingenting känns det som. Stackars naglarna. Jag är alltså inte ointresserad av att blogga längre, jag har bara inte hunnit vare sig måla om eller blogga om det. Men i morse hann jag både lacka och fota, och nu tar jag mig tid att skriva om det också!


Ville sopa undan de magnetiska lacken så jag kan lämna dem åt sitt öde. Har redan gett bort de tre IsaDora-lacken jag vann för ett tag sedan, inklusive det här. Förhoppningsvis får de ett bättre hem nu hos några av mina klassisar. Jag tycker nämligen sådär om dem, inte alls så roligt som jag trodde/hoppades. Chrome on blev sist ut för beige är ju sådär roligt. Dock var det inte så läskigt på. Vill man vara snäll kan man kanske tycka att det blir silverränder i guld, men så snäll är inte jag. Det blir grå ränder i beige. Med lite skimmer.


Magnetlacken målar man på bäst genom att lacka ett lager på alla naglarna och sedan ta dem en i taget. På med ett andra lager lack och så fort fram med magneten och hålla den nära lacket i sisådär 15 sekunder. Et violà - randigt lack. Eller stjärnformat till exempel, om man köper till en extra magnet.


En randig bruntonad katt att matcha med kanske? Hon är ju i och för sig en hel del mörkare än lacket och bra mycket snyggare. Mattes ögonsten Schumi. Jag är dock inte hennes ögonsten...

Betyg 2/5

6 kommentarer:

 1. Vilken vacker katt! Mycket finare än lacket. :D

  SvaraRadera
 2. Schumi var bra mycket sötare än lacket ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Schumi hälsar och tackar för berömmet. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!