söndag 15 juli 2012

Orly, Skinny dip

Hoppas ni har haft en trevlig helg, det har jag. Vildsvin, film, tårta och veckohandling. Bland annat.


Idag målade jag om naglarna också med denna ljusblå skapelse. Jag vill gärna kalla den poolblå. Innehåller även skimmer och ibland tycker jag mig kunna ana små glimtar av grönt, men där vet jag inte om jag kanske inbillar mig.


Skinny dip kommer från Orlys sommarkollektion Feel the vibe. Även det här innehåller neonpigment och torkar lite sidenmatt, även om jag inte direkt tycker att den är neonlysande. På bilderna har jag tre lager, sedan tröttnade jag på att måla med det här ganska sega lacket. Det känns lite gummiaktigt på något underligt sätt. Egentligen hade jag nog behövt ett lager till för att jämna ut det, men som sagt - jag orkade inte med det. Torktiden var sådär även med Poshé. Man kan väl säga som så att jag är glad att jag fotograferade av det innan jag gick och plockade med tvätten... Vänta er ett nytt lack imorgon.


Och efter badet är det en bra idé att torka sig med en vacker handduk i blått med söta blommor på. Ni hängde med va? Skinny dip = nakenbad.

Betyg 3/5

5 kommentarer:

 1. VILDSVIN?! De är ju farliga ju....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte det här, det låg på grillen innan det hamnade i min mage. Gott. :)

   Radera
 2. Mmm, vildsvin!

  Lacket var fint! Tvätt är ju en jäkla lackmarodör ibland...

  SvaraRadera
 3. Vad fin färgen ser ut! Jag har inte testat mitt än, har fullt upp med alla nya och gamla lack som pockar på uppmärksamhet, men jag ska nog försöka klämma in den snarast för den ser som sagt helt ljuvlig ut på dina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskade färgen på det här! Hade jag inte fått massa hack i det hade det fått sitta på längre.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!