måndag 16 juli 2012

H&M, Superpink

Har så mycket som står och tar plats i otestade lådan just nu att jag har bestämt mig för att köra lite temaveckor, eller vad jag ska kalla dem. Den här veckan blir det lack från H&M.


Först ut är minilacket Superpink som jag plockade på mig i våras, kostade bara 10 kronor och var i varje fall smårolig. Och sedan blev det stående. Det är en ganska så knallig rosa med blått skimmer i. Och inte roligare än så.


Jag målade på två lager. Upptäckte när jag skulle fotografera att det var en och annan kal fläck, men det orkade jag inte bry mig om. Jag har problem att måla med den lilla borsten/penseln som är i de här miniflaskorna, så jag antar att det är därför det är lite kladd på mina bilder. Upplevde det som lättlackat nämligen.


Matchar med en klänning jag köpte till ett bröllop för några år sedan. Och sedan har den blivit hängande. Alldeles för urringad för min vanliga smak. Borde sy om den till en kjol eller något...

Betyg 2/5

2 kommentarer:

  1. Detta har jag med! Jag som inte tycker om rosa speciellt mycket blev inte så himla imponerad, men lättlackat var det. Och relativt fint. Värt 10 spänn!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, priset kan man ju inte klaga på direkt...

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!