lördag 14 juli 2012

Nytt från Nailmail

Fick ett litet paket från NailMail igår. Alltid lika roligt när man nästan glömt bort att man beställt och så trillar det in lite skönheter i brevlådan. Eller - jag hoppas att de är skönheter.


Från Del Sol beställde jag hem On fire! och Starry night. De här lacken ska alltså ändra färg när de hamnar i solljus. Jag är lätt skeptiskt till att det verkligen funkar, så det ska bli spännande att testa dem om det någonsin igen blir en solig dag. Om jag inte minns fel ska det röda bli lila (eller om det var orange) och det guldiga blått. Med glitter. Som sagt - jag är skeptisk.

Kände dessutom att det fattades ett lack (eller 7) i min A England-samling, så jag plockade på mig ett Ascalon ur överskottsshoppen.

Månadens lack på NailMail är underbara märket Zoya. Man har månaden ut på sig att lägga en beställning om du är intresserad.

4 kommentarer:

 1. Ska bli kul att se swatcher på Del Sol. Själv hoppade jag över, kanske får anledning att ångra det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tog ut dem i trädgården igår, och på Starry night var det en markabel effekt! Är de lika roliga på, så kommer det bli höga betyg.
   Guld blev lila, rött blev orange.

   Radera
 2. Mitt paket väntar på mig på posten fortfarande... Ska bli väldigt roligt att se hur de ändrar färg! Tror inte jag valde nån av de här två så det ska bli kul att se dina swatches :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju sådär jätteskeptisk att jag höll på att inte beställa alls, men nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli. Och om det beter sig på naglarna som det gjorde i flaskan är de riktigt roliga.:)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!