tisdag 17 juli 2012

H&M, Fantasy ocean

Besvikelsen! För Fantasy ocean var inte en grönturkos Aqua den heller, det var Atlantic i en annan flaska -  kanske aningen mer guld den här gången bara.


Metallic. Grön. Guldskimmer. Har liksom inte mer att säga än så om färgen. Kan dock säga så här om flaskdesignen - what's up with jättekorken? Skitdumt! Som att hålla i en fjälltopp när man ska måla. Hur tänkte ni där liksom? Överhuvudtaget?


Två lager. Okej applicering och torktid med jag lyckades sätta hack i det ändå. Krävdes dock en del våld från min sida för att göra det, så det är nog ingen fara vid normalt handhavande.
Dock svårt att få upp lagom med färg i penseln, det rinner gärna över och ner i nagelbanden.


Passar ungefär jättebra ihop med denna Twist-up metallic eye pen i Paradise green från IsaDora.
Lacket såg jag i butik senast i söndags, men om du redan har Atlantic behöver du inte jäkta till affären. Dupes. Känns konstigt att samma butik släpper två så lika lack inom någon månad. Konkurrera med sig själv? Varför?

Betyg 2/5

4 kommentarer:

  1. helt okej färg men jag förstår besvikelsen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stod nästan och kippade efter andan när jag såg flaskan i butik, så man kan väl lugnt påstå att den inte höll hela vägen.

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!