söndag 22 april 2012

BB Couture, Glampyre

I natt jag drömde - att jag fotograferade av ett gäng guldlackade naglar. Alltså bestämde jag mig för att lacka om till det mest guldglänsade lacket jag hade i otestade lådan och det blev Glampyre från BB Couture. Och ja - jag köpte det väldigt mycket för namnet. Ibland förvånar jag mig själv med hur dum i pallet jag kan vara. Särskilt när det visar sig hur likt det här är Golden chokolate från Pieces... de är inte exakta dupes, men tillräckligt lika för att jag ska tycka att det här var ett ganska så onödigt köp.


Här har vi alltså ett rätt så mörkt brunt lack med massor av guldskimmer. Om man vill kan man se det som ett glänsande brunt lack eller ett mörkt antikguldfärgat lack. I vissa vinklar upplever jag även att det blir svärtat i kanterna. Det är ju fint men ändå liksom lite... snopet. Jag hade hoppats på mer guldglans faktiskt.


Jag har två lager lack här men gissar att man kunde få det att täcka med ett om man är lite mer flödig än mig i sin lackhantering. Det blir lite penseldrag men de försvinner nästan helt och lacket jämnar ut sig fint. Jag gillar verkligen finishen på det här.


Jag antar att det här är källan till drömmen om guldiga naglar. I fredags var det här mysfilmen så jag passar på att matcha med den nu när jag har den hemma. Jag har lånat den av min pappa som har en superfin samling Bond-filmer. Alla utom "Quantum of solace" tror jag, men det är väl bara en tidsfråga innan han kompletterar den.

Betyg 3/5. Om jag blev tvungen att välja skulle jag behålla det här och skänka bort Golden chokolate. Om inte för annat så för  den utomordentligt kassa stavningen på chokolate...

8 kommentarer:

 1. Tycker den såg fin ut iaf, speciellt på matchningsbilden!
  Och ja för guds skull, Glampyre är ett oändligt bättre namn än något med ChoKolate! :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det är sådana där stavningar som ger mig gråa hårstrån!

   Radera
 2. Åh drömmer du också om nagellack? Jag har haft fler lackdrömmar än jag minns, skattkammare med lemmings och sånt :D
  Jag har för få BBC-lack, och detta skulle jag älska på hösten till min mysigaste orangea tröja. Så vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut ett höstlack, men med tanke på hur det varit med vädret den här månaden är det undra på att jag blivit förvirrad. ;)

   Radera
 3. Jag kanske är tillfälligt färgblind men finns det inte en likhet till CG - Agro? Snyggt hur som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har (tyvärr) inte Agro att jämföra med, men har fått för mig att det är mer grönt. Annars sitter jag väl där med trippletter snart.

   Radera
  2. Jo Agro är helt klart mer grönt än vad detta är. Men det är någonting i detta lacket som får mig att tänka på Agro, kan bara inte sätta fingret på vad.

   Radera
  3. Får klicka hem Agro och göra en jämförelse helt enkelt. Alltid bra att ha en anledning att köpa lack. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!