fredag 20 april 2012

Eyeko, Rain polish for city nails

Det blir ingen holofredag för mig idag. Regnet öser ner, ibland med inslag av hiskelig snö, och jag känner bara att jag inte har lust att försöka få till snygga holobilder idag i detta bristfälliga ljus. Så jag skjuter på mina planer med holokappa över ett sjusärdeles fint lack och låter mig inspireras av dagens väder istället.


Rain från Eyeko är ett blågrått krämlack med sånt där ytterst subtilt blått skimmer som nästan inte syns alls. Jag tycker det är mer grått än blått, men det är nästan ett gränsfall det här. Påminner mig om duvor, regntunga moln, våt cement och stenar i en porlande bäck. Jag älskar det.


Det är ganska vattnigt också, vet inte om namnet är en ledtråd där. Det har en tendens att skvätta lite från penseln, så man kanske inte ska sitta på äkta mattan och måla naglarna med just det här. Just penseln har jag också haft problem med tidigare i Eyekos lack, men jag måste ha vant mig sedan sist för jag upplevde den inte alls som så ostyrslig som jag brukar. Eller så är det en ovanligt bra pensel i den här flaskan. Som synes trivs det bra i nagelbanden och det krävs tre lagom tunna lager för att uppnå den här täckningen.


En regnmurrig dag som idag, och alla andra dagar i veckan, hittar man ofta mig inkrupen i den här koftan. Jag älskar den nämligen. Har den på mig just nu. Inhandlad på Vila sommaren 2010. Dessutom stickad med ett blågrått garn som är snudd på en exakt matchning.

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar mitt också! Superfin färg, men bara en någorlunda bra formula... Fårmig att vilja ha Raindrops från Illamasqua ännu mer! Suck ;(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Få inte igång mitt Illamasqua igen! *stoppar fingrarna i öronen och trallar*

   Radera
 2. Vilken fin färg. Perfekt en dag som denna. Suck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan väl säga så här... Jag skulle kunna toppa det med Snow Globe just nu. Dubbelsuck.

   Radera
 3. Det är ett vackert lack. Nu fick du mig att vilja ta fram mina Eyekos...

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Den är ju det, men nu har den flagat så nu åker den av! Nytt inlägg inom kort med andra ord. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!