måndag 5 mars 2012

Nox Twilight, Wine & dine

Om ni undrar om man kan ta bort nagellack med potatisskalare är svaret ja. Testade igår, helt ofrivilligt, och det är ingen metod jag rekommenderar, men det gick. Lite grann på en nagel i varje fall. Antar att min potatisskalare är rätt så vass.


Alltså vandrar jag vidare bland mina Twilight-lack och bestämde mig idag för denna mycket ljusrosa foil, Wine & dine. Eller är den beige? Nej - jag bestämmer att den är rosa. Påminner mig faktiskt väldigt mycket om rosébubbel. Allra helst Rotari, som är en favorit när det vankas kalas här hemma. Annars är ju hallonsoda gott också.


Första gången jag testade det här tyckte jag inte alls om det. Minns att jag sa att det påminde om något min mamma hade när jag var liten. Vet inte om det är för att jag klivit över 40-strecket sedan dess, och blivit en gammal tant, eller om det bara var rätt dag för det här idag, för nu gillar jag det faktiskt.
Jag har två lager på bilderna och till skillnad från ett visst jellylack jag målade på igår, så torkar det här faktiskt väldigt bra. Skulle vilja säga att det har härdat helt faktiskt och då målade jag på det för lite drygt en halvtimme sedan och jag har inget topplack. Hade tänkt ändra det där med topplacket senare i eftermiddag.


I brist på roséubbel att matcha med tog jag istället Lilla E:s telefon. Kan vara bra att få tag på henne ibland, när hon piper iväg till någon kompis. Just nu är hon hos sin mormor och morfar och passar på att krama på en av sina kusiner som har varit på besök i helgen. Då behöver man inte ha telefonen med sig, för mamma har koll ändå.

Betyg 3/5. Gav den 2 förra gången, så det tar sig!

10 kommentarer:

 1. Det där med att skala potatis har kostat mig ett par naglar... Vet inte riktigt hur jag bär mig åt!

  Fint lack, men kanske inte något som lockar till inköp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar vara bra på att ta naglarna med rivjärn annars. Attan vad ont det gör!

   Radera
 2. Hihihi, potatisar är farliga ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej, potatis är gott. Särskilt om de är tunt skivade och kokta i olja med lite salt på. Och gärna en skvätt vinäger. Man kan visst köpa det i påsar i affären har jag sett. ;)

   Radera
 3. Kanske är det att jag själv närmar mig 49, jag är 39, men jag tycker verkligen det ser snyggt ut. Foil är fint! Att den är lite hudigt rosa är läckert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite kluven och har kommit fram till att det här absolut är ett det-beror-på-humöret-lack. Vissa dagar vill man ju inte ha ill-orange på tassarna, då kan det här passa fint att vila blicken på ett par dagar. Men nu är jag nog rätt trött på det. Vill ha lite färg. Så ovanligt för att vara mig - eller inte.

   Radera
 4. Haha, 49? 40 skulle det stå...
  Jag minns när du visade det första gången och visst var det mer persika i tonen på de bilderna? Ljus kan vara väldigt avgörande. Jag har vissa lack (Demure Vixen till exempel) som är snyggt på vintern men jag avskyr den på sommaren när dagsljuset liksom är varmare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, jag tror att jag testade det vid ungefär samma tid på året då, utan att gilla det. Fast jag har nog gulare naglar nu som underlag, mohahaha! ;)
   Kände mig tveksam den här gången också, men väl på så gillade jag det. Skyller helt klart på dagsformen för det ser ju fortfarande ut som något min mamma hade när jag var liten. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!