söndag 4 mars 2012

Nox Twilight, Sangria

Sonen blödde näsblod i morse. Vad passar då bättre än att jag dyker ner bland vampyrlacken och penslar på det vinröda Sangria? Ett av få lack som jag ser har något med Twilight att göra i färg eftersom det är rött som blod som levrar sig. Fast inte lika äckligt.


Lite flasksnack - som synes pryds flaskan av ett Cullen-crest, som jag återkommer till lite längre ner, och på baksidan finns produktnamn med information om att detta är en licensierad produkt från filmerna. Och då jag är den Twilight-nörd jag är var det ganska givet att jag skulle skaffa den här kollektionen. 12 lack är det allt som allt, och jag har visat er 9 i och med det här.


Jag har tre lager av detta jellylack på naglarna och som jag saknar min Seche Vite. Jag är fortfarande topplacks-lös, eftersom jag är fattig och inte har varit i någon butik som säljer bra topplack än, och det här torkar så seeeeeeeegt. Yttorrt blir det visserligen ganska fort, men härdningen låter vänta på sig. Är inne på timme två nu, men litar inte på det än. Har lite tryckmärken på det som sabbar helhetsintrycket.
Penseln är riktigt jädra toksmal i de här flaskorna och normalt hade jag gillat det, men med den här jellyformulan är det svårt att få ett jämnt och fint resultat och då krävs det ett antal lager. Hade penseln varit bara aningens bredare hade det nog räckt med två lager för att få det jämnt och tjusigt. Jag hoppades på att det skulle jämna ut sig på egen hand men sådan tur hade jag inte - alltså på med lager tre. Henche the seg torktid.


Matchar med ännu en Cullen-crest, här i form av Rosalies halsband. Filmreplika alltså. Att Cullens skulle ha ett familjevapen talas det inte alls om i böckerna, utan det var regissören till första Twilightrullen, Catherine Hardwicke, som tyckte det kunde vara en liten rolig detalj som skulle visa familjebanden mellan de olika vampyrerna. Tittar man noga i filmerna så ser man dem. Edward, Jasper och Emmet har armband, Rosalie och Alice har halsband, Carlisle har en ring och Esme även hon ett armband. Så nu vet ni det.

Betyg 3/5. Jag gillar verkligen färgen på det här, men det skulle vinna på att antingen torka snabbare eller vara ett krämlack istället för en jelly. Frågan är om jag hade skaffat det om det inte varit en Twilightprodukt. Tveksam till det.

6 kommentarer:

 1. Halsbandet var roligare än lacket ;)
  Detta överlacksproblem låter inte alls kul... ska se om vi inte kan lösa det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus..... Vad tänker du hitta på nu? ;) Ditt rackarns lilla busfrö!

   Radera
 2. Jag älskar det här lacket, tycker att det är helt underbart! Kanske inte det roligaste lacket i världen ensamt (fast fortfarande supersnyggt) men det passar så himla bra till jelly-sandwichar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv har jag lite svårt för just jellys. Just nu tycker jag allra bäst om krämlack. :)

   Radera
 3. Svar
  1. Jag vet. Har x antal vinröda lack i samlingen som bevisar det. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!