tisdag 6 mars 2012

Zoya, Sara

Vackra, vackra Sara - varför plockar jag inte fram dig oftare? Kanske för att jag har en massa andra lack som pockar på min uppmärksamhet. Och du står där tålmodigt i din låda och bidar din tid för du vet - att snart kommer jag använda dig igen. För din skönhets skull.


Ja alltså, jag gillar verkligen det här lacket. Nu gillar jag ju rött över lag, men det här går verkligen inte av för hackor. Inte nog med att den röda grundfärgen är superfin, man får med glassflecks också. Jag skulle vilja säga att de är rosa, men jag kan ha fel. Vad jag däremot klart och tydligt ser är ett guldskimmer där i flaskan. Väl på nageln blir det inte riktigt så övertydligt utan ligger mer i bakgrunden och ger ytterligare djup och glans åt lacket.


Jag vet inte vad det är med mig, men jag har helt klart glömt bort hur man målar naglarna. Jag kladdar som bara den! Och då ska ni veta att jag anser att Zoya har den allra bästa penseln av alla. Lagom bred, lagom lång, sprider sig fint, lämnar av lagom med lack och är allmänt lätt att lacka med. Så hur jag lyckas kladda så är för mig ett mysterium. Trött? Kanske det. Vi skyller på det i varje fall.
Jaja, jag har två lager lack och numera är ordningen återställd. Jag har nämligen toppat med ett lager av min sprillans nya flaska Seche Vite som fick följa med mig hem igår. Det fanns bara en flaska kvar på hyllan och den tog jag. Äntligen! My precious!
Alltså torkade det snabbt. Inte för att jag brukar ha några problem med torktiden på Zoyas lack, men ändå. Lite extra skjuts både på torkförmåga och glans gör inte mig olycklig direkt.


Min mamma åkte till St. Petersburg och allt jag fick var en rysk docka. Ungefär så kan man säga om dagens matchningsobjekt, eftersom det är en rysk docka som jag fick av min mamma när hon var till St. Petersburg för några år sedan. Lätt avundsjuk på den resan - också. Hon har varit på en massa ställen utan mig. Sett pyramider, ridit elefant, traskat runt på vingårdar, badat i hälsokällor.... Nåja, min tid kommer. Se upp världen - jag är på väg!

Betyg 5/5. Så klart att vackra Sara ska ha full pott.

10 kommentarer:

 1. Förstår varför du gillar denna, snygg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vet att det är snyggt när äldsta dottern, som målar naglarna en gång i halvåret ungefär, sitter och beundrar manikyren. Händer inte ofta vill jag lova.

   Radera
 2. Det är ett fantastiskt lack! Jag älskar det också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur kan man annat liksom? ;)

   Radera
 3. Sara, vackra Sara... varför har jag ingen Sara i mitt liv?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte försent! Väl?

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!