måndag 12 mars 2012

Nox Twilight, Sugar plum

Det var något i stil med det här jag hoppades att jag skulle få av gårdagens Gothic Lolita, iridicerande lila med tydliga stråk av det blå skimret. En klar favorit i Twilight-kollektionen blir dagens val - Sugar plum.


Jomen alltså för hallå! Ibland slår det blå skimret igenom så pass att det nästan är svårt att se att basen är lila. Det blir en härlig krock av värme och kyla, för jag upplever den lila basen som ganska varm, och sedan kommer det där isiga blå och gnistrar över nagelbädden. What's not to love?


Jag har målat på tre lager här, för det är lite halvskirt. Formulan är lite åt det rinniga hållet och vill gärna ner i nagelbanden. Tycker det är lite trixigt att styra det. Det drar ner betyget ett snäpp, men ändå. Jag gillar det här skarpt. Ser smaskigt ut.


Och titta vem som började blomma idag, lagom till att matcha mina naglar. Gölliga lilla orkidéen. Grundfärgen på lacket är samma som ni ser inne i blomman. Bättre matchning får jag leta efter. Gjorde det också, tills jag såg att min lilla raring ville vara med på bild.

Betyg 4/5.

8 kommentarer:

 1. Nu tycker jag i och för sig att Gothic Lolita är riktigt fin, men den här var ju helt underbar. Har inte sett den innan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu förtår du varför jag blev så galet besviken på GL eftersom den här effekten uteblev. ;)

   Radera
 2. Håller med om att det här är ett fantastiskt vackert lack! Och ja, det är nog mixen av den varma basfärgen och det kalla skimret som gör den så speciell. Har inte tänkt på det förut, men tror du har rätt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är jag inte helt ute och cyklar alltså? Skönt! :)

   Radera
 3. Väldigt snyggt lack! Jag gillar också det blå skimret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är rentutav ljuvligt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!