söndag 11 mars 2012

China glaze, Gothic Lolita

Alltså - jag ser en ton av blått skimmer i flaskan. Varför syns inte det på nageln? Det ligger mer som en sorts mjölkig hinna över en i övrigt ganska varm lila, och det kan ju inte hjälpas att mina tankar går till topplacket från helvetet då.


Jag är alltså ganska så besviken på Gothic Lolita. Jag trodde det skulle vara lite mer speciellt än vad det är, men jag tycker inte det är så likt det som ligger i flaskan. Det torkar mörkare och skimrar inte som jag trodde det skulle göra. Egentligen är det ett ganska fint lack, den lila nyansen är vacker och jag tror inte jag har något som liknar det sedan förut, men ändå. Något fattas liksom.


Jag målade två lager av det här och kan väl vid en närmare inspektion tycka att det inta hade skadat med ett tredje. Det var lättlackat, men lite tjockt. Inga problem vad jag kan minnas. Jag hann knappt upp ur sängen innan jag lackade och efter det har jag lagat frukost, varit på promenix, lagat mat, städat kök och varit allmänt söndagsflitig. Ser något litet tipp wear och har fortfarande ett av Sveriges läskigaste nagelband, men det får gå.


Jo, jag har ju mer än en klocka i lådan. Tror det är mer än tio också, var ett tag sedan jag räknade dem. Jobbade 10 år i en urbutik så samlingen är därefter. Det här är en sådan där klocka som jag bara var tvungen att skaffa mig, trots att det är en herrmodell och egentligen för stor för mig. Jag älskar den ändå. Märket är Police, men jag är osäker på om den går att hitta i svenska butiker då de blev av med sin generalagent för några år sedan. Snygg är den i varje fall.

Betyg 2/5. För den är ju inte helt usel, bara inte vad jag trodde.

12 kommentarer:

 1. Tyckte det såg ganska juicy ut, jag, men det är ju sådär när man hade en förväntning som ite infrias, det känns beigt. :/ Fina bilder iaf! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner mig enormt kluven. Jag VILLE ju gilla det och så gör jag inte det.

   Radera
 2. Svar
  1. Egentligen är det ju det, men det är något som fattas för mig.

   Radera
 3. Trist att lacket inte levde upp till dina förväntningar. Jag tycker att det ser ganska fint ut, men inte så att det omedelbart rycker i klickfingret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Personligen dreglade jag över det här efter att ha sett swatchar och så blev det bara meh. Trist.

   Radera
 4. Den ser ju fin ut, men vad trist att den inte var vad du förväntat dig.. Det är alltid så tråkigt när det händer =/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag inte väntat mig mer skimmer än vad jag fick så hade det här fått mycket högre betyg, för det är en rätt så fin lila. Kommer säkert omvärdera det senare, men just idag är jag lite putt.

   Radera
 5. Trevlig men inte ett "hoppa-högt-i-soffan" lack kanske.
  Klockan var riktigt snygg:) Köpte en stor,itter orange, policeklocka till min sambo för några år sedan. En av de snyggare herrklockorna jag sett tror jag. Snabb googlesökning visar att Police iaf går att köpa via nätet i Sverige, i fysisk butik ser det värre ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klocka köper man i fysisk butik. Hade fler gjort det hade jag kanske fortfarande haft ett jobb. Allt med nätet är inte alltid bra...

   Radera
 6. Jag har svårt med lila. De flesta lila är lite tråkiga enligt mig och den här kanske inte direkt ropar mitt namn. Den är inte ful heller, bara lite småtrist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår precis vad du menar, fast jag gillar lila.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!