måndag 6 februari 2012

Pieces, Golden chokolate

Nä, det är inte jag som stavar konstigt. Stör mig som fasiken på det där "k". Chocolate heter det för bövelen! Svider hårt i mitt engelskaälskande hjärta.


Köpte det här för något år sedan och idag är andra gången jag lackar på det. Har funderat på det ett bra tag utan att komma till skott, men idag var det dags. Anledningen till att det dröjt? Ser ni korken? Sjukt jobbig att hålla i när man lackar. Kantig, vass, stor och obekväm. Alla fel en kork kan ha. Således blir det lite kladdigt. Men designen på flaskan är ju fin...


Färgen däremot är helt underbar! Det är verkligen som gyllene choklad som smält ut över naglarna. Och så lite snyggt svärtat i kanterna som extra grädde på moset. Jag målade på två lager. Formulan är bra - alla eventuella problem jag hade med appliceringen skyller jag på korken. Alla.


En av världens sötaste matchningar - myspyskatten Schumi. Med sina gyllene ögon och sin bruna päls är hon perfekt att matcha med. Hon tyckte dock inte att det luktade så gott om mina naglar, så det här var den bästa bilden jag fick av hennes söta lilla plyte. Hon hatar mig ganska ofta för att jag tog hem den där röda katten, men ibland duger jag. När jag ger henne mat till exempel.

Betyg 4/5. Enda anledningen att det här är det enda Pieces-lacket jag har är enkel. Korken. Och att jag inte varit inne i en butik där de säljer Pieces på flera år.

4 kommentarer:

 1. Snyggt! Snyggt matchat också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söta lilla kissemissen! Kan liksom inte bli fel då. :)

   Radera
 2. Bästa matchningen! Lacket är inte heller så dumt, men himla skumt med stavningen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker mer det är en ful stavning. Gör liksom lite ont i ögonen. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!