tisdag 7 februari 2012

Essie, Bobbing for baubles

Del 5/6 av lacken ur Cocktail bling-kollektionen kommer här. Ett av de jag var mest nyfiken på, mörkt blå Bobbing for baubles. Skulle vilja kalla det för en gråblå för jag anar något grått i tonen, dämpat. Trots att det är så mörkt upplever jag det som mycket behagligt och lugnt. 


Jag har en hel del blå lack i samlingen men det här känns unikt. Inte är jag mindre ledsen för det, jag gillar när jag får tag på lack som känns nya. Om ni anar lite glitter på mina naglar så kan ni bortse från det. Min älskade Lilla E hade gått bananas bland mina glitterlack igår och lyckats slabba ner ett och annat glitterkorn i min Seche Vite. Jag är inte helt nöjd över just precis det, men att ungen har blivit galen i nagellack kan jag ju inte vara annat än stolt över.


Två lager lack på naglarna och det torkade snabbt. Känner mig faktiskt väldigt nöjd med dagens val. Sedan att det hamnat skit i topplacket och mina naglar inte är i den bästa konditionen, vilket tyvärr syns alltför väl, ja det är en annan sak. Det är ju inte lackets fel.


Återigen på bloggen - min egen Tardis i saltkarsform. Lite för mycket klarblå för att vara en perfekt matchning, men eftersom jag älskar min Tardis får den vara med i varje fall. I väntan på att NerdLaquer ska återöppna sin butik och jag ha råd att lägga en order.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Jag blev lite kär i den här färgen, och jag tycker att den passar dig jättebra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. :) Jo den är ju fantastiskt vacker.

   Radera
 2. My kind of blue. Den var läcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Typ toksnygg. :)

   Radera
 3. Alltså, allt som är Tardis-blått är bra blått! Som en gigantisk Doctor Who-nörd hoppas jag också kunna lägga en beställning på Nerdlaquer jättejättesnabbt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår din längtan. Delar den nämligen. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!