måndag 6 februari 2012

BB Couture, Erotic night

Men varför i herrejösse namn har jag lagt pengar på det här? Ett plommonvinrött jellylack? Måste ha varit för det skojsiga namnet. Ibland är jag bra dum i huvudet alltså.


Inte ett dugg förvånad över att det här stått och väntat i Helmer tills nu för det är ju inte roligt. Svårt att få jämnt, kryper ner i nagelbanden, flyter ut, hemsk pensel, ounik färg. Som en enda stor gäspning. Och så färgen - vad är det? Se mörkt lila ut vid de två första lagren, det tredje gör det vinrött och jag har sett att det räknas in bland de bruna lacken i vissa webshoppar.


Jag har alltså tre lager här (inget topplack) och det visar upp minsta lilla skavank på nageln så jag vet inte vad. Är osäker på om det här kommer sitta dagen ut ens en gång.


Måste sluta köpa vinröda lack för de är baske mig omöjliga att matcha. Här är i varje fall en av älskade makens slipsar. Den fick duga, bestämde jag mig för efter 3 promenader runt i huset.

Betyg 1/5

10 kommentarer:

 1. Men oj, jag blev dösugen på det här! Letar röda jellysar med ljus och lykta :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du mailar mig (se kontakter högst upp) så kan vi nog komma överens. 90 pengar inkl frakt?

   Radera
 2. Jag tycker det ser fin ut, men man har nog många liknande redan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ungefär 10.000 vinröda lack känns det som. Som sagt blir jag lite dum i huvudet ibland. ;)

   Radera
 3. Lite läckert är det nog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snygg färg förvisso, men jag har fler likadana och tycker formulan är bedrövlig. Finns andra jag gillar bättre så att säga.

   Radera
 4. Jag gillar verkligen den här typen av färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också vinrött. Med tanke på mängden vinröda jag har i samlingen så kanske lite FÖR mycket. ;) Och jag har flera som jag tycker är bra mycket trevligare i formulan.

   Radera
 5. Det är så typiskt, man liksom omedvetet dras till vissa färger! När jag var i N.Y och shoppade, olika lack olika dagar, lyckades jag shoppa flera stycken som var nästan likadana - hjärnsläpp!(Mellanrosa och korall var mitt undermedvetna grymt suget på då) När det finns sååå många olika färger att välja bland!...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det konstigt att man kan bli så blind för vad man redan har. Jag är EXPERT på att köpa just vinröda fastän att jag vet att jag flera stycken. Det är dessutom inte ens min favorit bland lackfärger, ändå lyckas jag. Eller misslyckas. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!