fredag 24 februari 2012

Holofredag: Sminkan, Tardis

Underbara holofredag, så är du här igen. Med vårvärme och solsken och snart får vi veta vad prinsessan ska heta. Jag och Chilipojken hoppas på Elisabeth för då blir hon drottning Bettan om en massa år, och det låter roligt. Inte så troligt dock.Nästa lack ut från Sminkans sci fi-kollektion till mig blev denna blåa skönhet, Tardis. En vacker mellanblå som skulle göra sig utmärkt även utan holoskimret eftersom den blå nyansen är to die for vacker. Jag tänker på sommarhimlar och varma vatten när jag ser det.


I vanliga ordning har min kamera svårt att fånga holoeffekten, men den är ack så påtaglig så fort det kommer sol på det. Jag fullkomligt älskar det och alla dessa regnbågar som smattrar in i ögonen.


Har ni någonsin kommit på er själva med att sitta och lacka fast det kanske egentligen inte behövs, bara för att det är så underbart att se lacket glida ut över nageln? Det händer mig ibland, och det här var en av de gångerna. Det var alltså inte helt nödvändigt med fyra lager lack, men det var vad det blev. Sedan hejdade jag mig.


Jo, jag vet. Det heter Tardis och jag borde ju ha matchat med mina Tardisar. Men nu har ju dessa salt-och papparströare redan varit med på bloggen mer än en gång, så i stället väljer jag att visa upp säsong 5 av Doctor Who, nu med Matt Smith som Doktorn. Bara så att jag kan bevisa att jag har gått vidare efter David Tennants sorti. Han är helt okej, Matt Smith, men min favoritdoktor kommer han aldrig bli. Ingen Tardis på det här omslaget, men väl en Cyberman, en Dalek och en Weeping angel, samt Amy Pond.

Så, älskade maken tjatar på mig att vi ska åka och handla nu, så det är bäst att jag lyder. Och när jag kommer hem vet jag var den lilla sessan heter. (Bettan, Bettan, Bettan.)

Betyg - nej. Inte på franken och spranken. Ni kan ju gissa. Det är högt.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag är omåttligt förtjust. :)

   Radera
 2. Väldigt snygg basfärg, utöver holot då :)

  Blev du besviken på prinsessnamnet nu då när det inte blev Bettan? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä gud nej! Estelle tycker jag var riktigt vackert. Kul att de valde ett så icke-kunglingt namn och gick på vad de ville istället.

   Och för att återgå till lacket - basfärgen är toppen! Holot är mest extra grädde på moset.

   Radera
  2. Det var ju tur :) För min del spelar det ingen roll alls vad de kallar henne, men jag läste nånstans att någon associerade till Joey's gräsliga agent i Vänner, och nu kan jag inte sluta göra det med >.< Det förtog lite av skönheten i namnet :P

   Radera
  3. Haha! Tack förden bilden. ;)
   Min spontana kommentar var att det påminde om Estrella, och då jag gillar chips så är det bara positivt för mig.
   Sen är det ju så att man kan sitta och tycka hur mycket som helst, men det är faktiskt föräldrarna som bestämmer och det är bara att tacka och bocka vad man än kan tycka.
   Och ja - gissa hur mycket gnäll jag fick höra när vi namngav lilla E. Till sist fick jag ryta ifrån rejält. Och hon heter inte Estelle... ;)

   Radera
 3. Snyggt!! Gillar blått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla snyggt så bara inte kan ana. Bilder gör det icke rättvisa.

   Radera
 4. Kul att du gillar det! Visst var det en rätt bra Tardis-blå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte - jag älskar! Aningens för ljus för att vara Tardis, men WTF. Den är så vacker att det inte spelar någon roll. :)
   Tack igen. :)

   Radera
 5. Fan också, jag tyckte det såg rätt bra ut när jag jämförde flaskan med bilder på Tardis men det var mörkt inne för jag frankade ju rätt sent på kvällen. Du får kalla den Tardis Light...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tardis light! Freaking underbart! :D
   Men det matchar alldeles fantastiskt bra med åtminstone tre av våra sex dvd-boxar. :)

   Radera
 6. Svar
  1. Kan ju bara hålla med. Älsk!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!