lördag 31 december 2011

Nyårsnaglar: Depend #288

Sista lacket ut för i år och det jag skålar in det nya året prydd med, är det här sagolika vackra från Depend. Hade jag testat det här i samma veva som jag köpte det, så hade det haft en given plats på min topplista, men nu kommer det aldrig hamna där. Lite synd kan jag tycka, så ni får gärna peta in det i listan ändå, lite mentalt. Inte peta bort något av de som är där, utan bara ge det här en plats.


Nummer 288 alltså, som kom med vinterkollektionen. Ett petrolblått lack med skimmer i. Och ja, det är yours truly som skymtar i flera av naglarna. Grön tunika har jag på mig också. Hej hej!


Jag har absolut inga som helst klagomål på det här. Det är en vacker färg, med underbart skimmer. Flöt på som en dröm och täcker med bara ett lager. Älskar det. Önskar att fler lack vore lika underbara som det här. *suckar hänfört*


Årets bästa matchning? Lilla E tyckte nämligen också om färgen så mycket att jag fick äran att lacka även hennes naglar. Så det är hennes lilla hand jag håller i här. Om ni undrar så tycker hon att lacket är "raketigt". Raket som i fyrverkeripjäs då alltså.

Betyg 5/5 - men det hade ni väl redan listat ut.

2011 har inte varit så roligt för mig på ett rent personligt plan och jag är hur glad som helst att jag har haft mina bloggar att "trösta mig" med. Extra glad är jag att jag tog steget att börja blogga om min ständigt växande nagellackssamling. Er feedback och era kommentarer har betytt mycket för mig så ett stort tack till alla er som tittar in. Utan er vore jag platt intet.

2012 dårå. Håll i hatten för här kommer vi! Wiiiiii!
Gott nytt år!

9 kommentarer:

 1. Hoppas att 2012 kommer bli 10 gånger bättre då! Jag är också glad att du började med nagellacksbloggen med, jag hade inte riktigt hittat dig på den andra bloggen :)
  Gott nytt år! Kram

  SvaraRadera
 2. Cactus: Jag hade tänkt mig jobb och friska anhöriga och ännu mer nagellack. Så är 2012 på topp! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ser ut som ett vackert lack och matchningen var väl ändå bästa från 2011! Jättefint!

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Visst är det en underbar matchning. Min lilla snutta och jag. :)

  SvaraRadera
 5. Vad gulligt med en raketig matchning! Håller med Sminkan om att det var den bästa jag såg under 2011! ;D

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Alla tillfällen att hålla sin minsta älskling i handen är bra tillfällen. Pussar är mysigt också. ;)

  Gott nytt! :)

  (Kom PF fram utan kross?)

  SvaraRadera
 7. Wow vad fint! Jag kan inte fatt att jag inte lyckats hitta Depends vinterkollektion någonstans!

  God fortsättning också :) Hoppas att 2012 blir ett bättre år!

  SvaraRadera
 8. Vilket vackert lack, passar mycket bra till nyår...

  SvaraRadera
 9. Kerstin: Nä visst är det konstigt? Jag såg det bara den där enda gången när jag köpte 4 av dem, men jag vill ha åtminstone det orangea också, och nu hittar jag dem ingenstans!

  Emma: Klart det passar! Det är ju "raketigt"! ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!