fredag 23 december 2011

Holofredag: Color club, Holiday splendor

Dan före dan och holfredag! Lackar på med ett lack ur Color Clubs julkollektion som heter något jag inte kommer ihåg just nu. Det här är i varje fall det klargröna Holiday splendor, ett jellylack fullsmockat med prismatiskt glitter.


Valde att ta med den här bilden fast inget hologlitter syns bara för att det visar bäst den färg det har på riktigt. Övriga bilder är tagna under diskbänkslampan i köket. Det ljuset gav lacket en lite för gul ton mot vad det har på riktigt, men det tillät i varje fall glittret att glittra. Blixten på vår kamera är kass, har vi konstaterat.


Nej, det är inte du som behöver glasögon, bilden är lite ur fokus. Hologlitter syns väldigt bra ur fokus, har jag märkt.


Jag målade på två lager av det här, och visst ser man en del VNL, men det är strunt samma. I morgon är det julafton och då kommer jag ha ett annat lack i varje fall. Det var lätt att lacka på, glittret sprider ut sig fint. Men som med så mycket annat glitter så käkar de rejält med överlack. Var generös, med andra ord.


Och tror ni inte att jag har en liten påfågel i granen som matchar jättefint med lacket. Köpte den på Indiska förra året.

Måste bara delge er vad älskade maken sade om det här lacket:
"Jag gillar det där. Det är som en julgran på syra."

Betyg 4/5

5 kommentarer:

 1. Julgran på syra, haha :) Jättefint!

  God jul!

  SvaraRadera
 2. Jo, ibland får ha till det, mitt hjärta. :) Skrattade så jag grät.

  SvaraRadera
 3. Himla bra matchning det här med! Och fint lack!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!