tisdag 29 november 2011

Depend #289

Hade riktigt galet med tur när jag var och handlade sist. Inte nog med att "min" Ica hade fått in Depends vintekollektion, de hade sänkt pris på dem också! Bara 20 spänn stycke, jo jag tackar jag. Köpte på mig fyra av dem, i samråd med lilla E. Och eftersom Sminkan har gröna dagar den här veckan, så hänger jag på och startar med att testa grönglittriga nummer 289.


Jaja, jag har kladdat utanför. Och inte orkat städa upp den. Energinivån är låg idag kan man lugnt säga. Korrigeringspennan får ligga där den ligger för - jag ork int.


Jag lackade på tre lager av det här för att vara helt säker på att bli av med VNL. Tyckte inte att det sista lagret gjorde så stor skillnad dock. Appliceringen var flawless, som alltid med Depend. Och hur ska jag beskriva det här lacket? Jag tänkte Emerald City från Wizard of Oz så fort jag såg det på, vackert glimmande i grönt och guld. Ganska ljus grön, men klar. Och fin.


Halsbandet har varit med förr på bloggen, men den här gången får det matcha ett grönt lack och inte försöka fånga ett grönt skimmer i ett blått lack. Det är fortfarande fint och jag använder det fortfarande sällan.

Betyg 3/5.

Nu ska jag ta en liten tupplur tror jag minsann. Trött.

6 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt att du är med på gröna temat också! Och vilket fint lack! Jag blev lite sugen... :D

  SvaraRadera
 2. Det är faktiskt mycket finare irl än på mina bilder. Kan tycka att det nästan ser turkost ut på bilderna och det är det ju absolut inte. Klart värt ett köp. :)

  SvaraRadera
 3. Superfint! Måste ta mig till MAXI inom kort :)

  SvaraRadera
 4. Ja hasta iväg bara. Det var på "min" MAXI jag hittade mina. Får hoppas att det inte var ett lokalt erbjudande. ;)

  SvaraRadera
 5. Kollade precis deras hemsida och det verkar finnas en del fina lack i den kollektionen. Får nog bli en tripp till närmsta affär för att klämma och känna lite;)

  SvaraRadera
 6. Angelica: Ja du som har så mycket Depend bara måste köpa på dig ett gäng. De är riktigt trevliga och inte alls så besvärliga att ta av sedan, som jag trodde de skulle vara. :)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!