måndag 28 november 2011

Max Factor, Dazzling blue

Blå måndag andra veckan i rad! Så blir det när man har sin egen lilla måndagslåt att tralla på. Det kanske inte är den gladaste texten i världen, men den är rackarns så bra. Ska kanske ha blå måndagar som tema, jag har en ganska full blå låda att ta av. Och fler lär det bli för jag gillar blå nagellack.


Här är det blå lacket jag köpte från Max Factor, Dazzling blue. Och med det namnet är det blått, men inte enbart för helt plötsligt så skiftar det över i grönt och blir duokromt. Hade svårt att få över det på bild dock. Blev kär i det här lacket direkt när jag såg det i flaskan, men den där himlastormande passionen uteblev när det väl hamnade på nageln.


Här syns det gröna i kanten av pek- och långfingret. Ser ni något rött på bilderna så är det bara min tröja som speglar sig i naglarna, så blankt är det alltså. Det är rätt så skirt och jag behövde fyra lager för att uppnå den här täckningen. Trots det hittade jag alldeles nyss en kal fläck på ena tummen. Irro! Och så är ju penseln bra liten i de här miniflaskorna. Det gäller att hålla tungan rätt i mun.


Ett gulligt blått örngott med Snobben, som just nu återfinns i min säng. Jag tror det var svärmor som kom hit med det en dag och jag tror att det har tillhört min svägerska när hon var barn. Meningen var att Lilla E skulle ha det, men just nu är det mitt. Den blå färgen är exakt samma som på örngottet så här ser ni lite tydligare de gröna skiftningarna på de tre mellersta fingrarna.

Stora J var hemma och åt lunch medan jag skrev det här. Hon brukar mest rycka på axlarna åt mina lack men det här blev hon helt fascinerad av. Satt och vred och vände på flaskan med ett fånigt leende och studerade mina naglar. Tror minsann jag kommer få lacka henne när hon kommer hem idag. Yes!

Betyg 3/5. För jag gillar, jag är inte tokkär.

2 kommentarer:

  1. Vackert! Och kul med ett måndagstema!

    SvaraRadera
  2. Sminkan: Jo, det blev bara så. Hoppas jag kommer ihåg det nästa måndag bara. ;)
    Blir nog något grönt senare i veckan också.

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!