fredag 30 september 2011

Holofredag: Color club, Worth the risque

Jamen tack då! 7 miljarder bilder och inte en enda visar hur fint det här lacket sprakar till i det vackraste regnbågsglitter man kan tänka sig. Så klart. Var rädd för det.


Det här lacket är bara holografiskt i direkt sol, har jag märkt, annars är det en väldigt ljus silver, eller kanske mer aluminium faktiskt. Man ser hela tiden att det är något som händer med lacket, det är liksom aldrig platt på nageln utan tredimensionellt och väldigt tjusigt. Men så faller en liten solstråle på det och -wham!- värsta glittret! Fast inte på mina bilder då. Kanske om ni klickar upp dem lite till.


Jag har två lager av lacket här, och de behövdes. Det blir lätt penselmärken i det och jag upplever att det är lite svårt att få det jämnt. Men det är ju tjusigt, så det var värt besväret. Idag i varje fall.


Matchar med en ring jag har, som jag funderar på att göra mig av med. Den är ju rolig och så, men nu har den legat oanvänd i smyckesskrinet i 5 år eller mer. Någon annan kanske skulle använda den, och det kan den ju vara värd. Ringen kommer från Swatch Bijoux, och en gång i tiden sålde jag deras smycken. Hade en massa Swatchsmycken då, men nu är det bara den här ringen och ett halsband kvar.

Betyg 4/5.

4 kommentarer:

 1. Jättefint! Detta lacket står på min önskelista :)

  SvaraRadera
 2. Tycker du ska ha kvar det där - eller köpa det. För det är vekligen jättefint även när man inte har en strålkastare på det. Det är bara det att det blir ÄNNU finare då.

  SvaraRadera
 3. Det är skitsvårt att fota holo. Det är bara så.

  SvaraRadera
 4. Så skönt. Då är det inte jag som är helt dum i huvudet då. ;)

  Men dina holofoton är alltid sketasnygga. Sådär så man vill äga varenda ett.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!