söndag 2 oktober 2011

Tema rosa: H&M, Happy pink

Nu är det oktober och jag kör igång ett månadslångt tema. Under hela denna månad kommer jag bara visa rosa lack/manikyrer, allt för att uppmärksamma Rosa bandet som varje år i oktober kör en rosa månad för att samla in pengar till forskning kring bröstcancer, samt även för att kunna sprida information om denna cancerform. Det är även därför jag målat om hela bloggen så att den är rosa, och jag ber er att skänka en slant. Antingen messar ni ROSA till 72988, sätter in en slant på pg 90 1986-0 eller köper ett rosa band eller någon av alla de andra rosa produkterna som finns i handeln. 


Happy pink är ett riktigt Barbie-rosa jellylack som fanns på H&M förra sommaren. Jag har inte sett dem sedan dess, så jag hoppas att jag inte gör någon alldeles för läskad av förtjusning. För det är läckert det här, upplever det som något mörkare på naglarna än på mina bilder. (Photoshop? Vad är det?)


Jag målade på tre lager och har fortfarande aningens VNL, men vem orkar bry sig?


Matchar med ett armband som lilla E lämnat i badrummet. Igår slet hon det av armen på mig när jag provade det, men om hon bara lägger det ifrån sig så passar jag på tillfället att låna lite. Man är väl inte dum heller! Ni kan ju räkna med att få se en massa av hennes grejer matchandes lack den här månaden, för i hennes rum ser det ut som om Hello Kitty har exploderat. Minst.

Betyg 4/5. Jag blir happy av Happy pink, men jag vet att det kommer flaga av som bara den om max en dag.

8 kommentarer:

 1. Jag är jättesvag för jellies, så det här är jag lite sur över att jag missat...

  SvaraRadera
 2. Aj då... Inte meningen.
  Men för att strö salt i såret kan jag meddela att det ser ut som gelégodis. Älskade maken tycker mina naglar ser ätbara ut. ;)

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt fint tema! Bra! :)

  SvaraRadera
 4. Har mina randiga och rutiga skäl till det temat. Ligger mig varmt om hjärtat, om man säger så.

  SvaraRadera
 5. Fint lack och fint initiativ. Heja forskningen!

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen jättetjusigt. Man vet att det är det när älskade maken bara tjattrar på om hur fina naglar jag har, han som så sällan bryr sig annars.

  Och det sitter fortfarande på! Till min stora förvåning. Undrar om det beror på att jag grundade med Second nail från IsaDora den här gången?

  Heja forskningen absolut!

  SvaraRadera
 7. En riktigt härlig färg det där. Håller med om temat och om färgen, ser riktigt smaskigt ut ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!