torsdag 1 september 2011

H&M, Yellow

September i all ära, och jag är en höstälskare av stora mått, men idag bestämde jag mig för att ta itu med H&M Summer Nails, och eftersom jag har en viss besatthet av gula lack föll valet på krämlacket Yellow.


En härligt gul nyans, någonstans mellan sol och vanilj. Men - och det är alltid ett men med i spelet när det kommer till gula lack - formulan är bedrövligt. Som att måla med snor. Förlåt den äckliga jämförelsen, men den ligger nära till hands i mitt förkylda tillstånd.

Jag målade 3 lager och toppade med Seche Vite (som vanligt alltså) och tycker faktiskt att torktiden var helt okej. Tyvärr hann jag ändå förstöra det på två naglar på högerhanden redan innan jag fotograferade.

Och kolla så fint det är mot min favoritgin! Eller - jag gillar all gin tror jag. Kan ju bli så goda Gimlets av det. Eller gin & tonic with a twist. (Får man supa till en torsdag?)

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Haha, vad kul med ginflaskan! Jag gillar också gin! Ska jag dricka drinkar är det Gin som gäller.

  SvaraRadera
 2. Det finns ju andra drinkar som är goda, men få saker går upp mot en välbalanserad GT med några droppar citron.
  Eller det roliga i att beställa en Gimlet på puben och se hur förtvivlad bartendern blir eftersom de i 9 fall av 10 inte vet vad det är. I'm so bad. ;)

  SvaraRadera
 3. Enda drinkarna jag själv blandar är whisky sour, gimlet och GT. De enda jag dricker också. :D

  SvaraRadera
 4. En god mojito är inte så pjoskig heller. Fast i kväll blev det rom och cola.
  Jag och min polare Perny brukar ha drinktestarkvällar ibland. Hon, jag, en drinkbok och deras extremt välfyllda barskåp. Ibland får makarna vara med också, om de varit snälla.

  SvaraRadera
 5. Men snor, det var en lysande beskrivning tycker jag... ^^

  SvaraRadera
 6. Hehe... ;) Ja, vad säger man? Jag kan ju inte ljuga.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!